6 стилни начина да носите пуловер тази зима


6 стилни начина да носите пуловер тази зима
Снимка: iStock

Базовият пуловер е неизменна част от гардероба за есенно-зимния сезон. Можете да го комбинирате с пола, панталон, дънки и дори клин. И въпреки че сме склонни да избираме какво да облечем по инерция, без да мислим много, можем да създадем много фантастични и удобни визии с помощта на един обикновен пуловер.

Пуловер и дълга риза

Съвсем в реда на нещата е да носите риза под пуловер, но обикновено можете да видите само яката. Ако обаче облечете овърсайз пуловер върху дълга риза, ще изглеждате стилно и практично. Можете да комбинирате различни нюанси или да се спрете само на един цвят.

Пуловер и колан

Коланът е аксесоар, който може да преобрази почти всяко облекло. Ако комбинирате пуловер с колан, той ще подчертае талията ви. За да създадете по-закачлив външен вид, можете да добавите тънък колан с панделка към късия си пуловер.

Пуловер и дънкова риза

Дънковите ризи изглеждат супер, но ще направят визията ви още по-стилна, ако ги комбинирате с пуловер, създавайки пластове. По този начин пуловерът се превръща във фокусна точка на вашия ансамбъл, докато дънковата риза служи като неочакван обрат.

Пуловер с навити ръкави

Склонни сме да издърпваме ръкавите си над лактите, когато ни е топло или искаме да направим нещо с ръцете си. Но запретването на ръкавите също е чудесен начин да промените стила на пуловера си. Разбира се, ще трябва да отделите малко време, за да запретнете ръкави, които не изглеждат припряно и нескопосано, но резултатът си заслужава.

Пуловер с голи рамене

Този стил работи предимно с обемисти пуловери, защото моделите с масивна плетка ще създадат страхотен контраст.

Пуловер и копринена рокля

Ако искате да изглеждате елегантно и в същото време да ви е топло, комбинацията от копринена рокля с мек пуловер е най-добрият избор. Можете да носите това облекло на вечеря в ресторант, парти, среща с приятели или романтична такава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама