Хитри начини да обновите офис гардероба си, без да харчите лев


Хитри начини да обновите офис гардероба си, без да харчите лев
Снимка: iStock

Честно казано, понякога е трудно да канализираме стила на някой друг или да обновим гардероба си, без да вземем предвид нашия личен бюджет или време. Въпреки че идеите за красиви блейзъри, кашмирени топове или панталони с басти са полезни, те са приложими, само ако са във финансовия ни диапазон. Това, от което човек наистина се нуждае, когато става въпрос за офис гардероб, е практичен съвет, без да се налага да инвестира стотици левове.

Затова днес ще ви предложим да се гмурнете във вашите съществуващи гардероби. Рядко се сещаме да погледнем към дрехите, които вече притежаваме, и да намерим нови начини да ги освежим. А човек трябва да упражнява изобретателността си.

Развийте своя “подпис”

Лесен начин да намалите разходите и да не сте отегчени до болка от работния си гардероб е да усъвършенствате собствения си уникален стил. Независимо дали става дума за блейзър, който комбинирате с рокли, поли и панталони, или определен тип обувки, които носите с всичко.

Наслояване на ризи

Един добър начин да запазите визията си “9-17ч” достатъчна интересна е да преосмислите основните неща. Помислете за закопчаване на прибрана, slim-fit риза и добавяне на допълнителна риза, този път разкопчана, върху нея. Разбира се, тъй като втората ще влезе в ролята на жилетка, трябва да е по-плътна и широка - деним или каре, например.

Mix&Match

Въпреки че е очевидно, ние често пренебрегваме силата на комбинирането на модели и щампи. Внимателната симбиоза от различни материи, текстури, графики може наистина да съживи скучния външен вид на работното облекло.

Тренчкот като рокля

Ключът към максимизирането на гардероба и извличането на максимума от инвестиционните покупки е да преброим начините, по които можем да носим всеки артикул. Въведете тренчкот-рокля. Комбинирайте с обувки на ток и воала!

Чорапи и токчета

Не подценявайте силата на Миуча Прада, когато става дума за дългосрочни тенденции. Според нея, лесен трик,с който да накарате обувките да изглеждат и да се чувстват нови, е да ги комбинирате с чорапи. Нашият съвет? Забавлявайте се с тях, избирайки накъдрени, бляскави и подобни.

Шалове

Време е да преоткриете онези шалове, пренебрегнати в ъгъла отзад. С безброй начини за стилизиране, шаловете са очевиден аксесоар за освежаване на корпоративните дрехи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама