4 бюти тенденции от 2000-те, които се завръщат през 2023


4 бюти тенденции от 2000-те, които се завръщат през 2023
Снимка: iStock

Повечето „милениъли“ са израснали с YouTube, където са гледали уроци по гримиране, методи за правене на къдрици и готини трикове. Много години (и много социални платформи) по-късно част от трендовете на Gen Z се завръщат. Независимо дали става въпрос за грижа за кожата или нещо друго, разберете кои тенденции ще се котират добре през 2023.

1. Гръндж грим в по-металически тонове

Който е израснал в началото на хилядолетието, знае, че всичко опираше до яростта и чувството за неразбиране в гимназията. Сега виждаме, че този тренд се връща по по-сложен начин. Цветовете са по-хладни и с металически финиш, а не матово черно, разнесено с пръст.

2. Добре поддържани вежди

Тънките вежди се завръщат, макар доста бавно и плахо. В крачка назад от тежките, прекалено запълнени и рошави вежди, които виждахме през годините, „милениълите“ предпочитат по-поддържан вид, който можете да постигнете като стесните „опашките“ на веждите си, така че те да са по-фини.

3. Мощна хидратация и тежки кремове

Зимното време може да причини множество проблеми на кожата - сухи петна, люспи и стегнатост. Това обяснява защо „милениълите“ бягат от активните съставки, които станаха толкова популярни през последните години. Дори нещо повече – тенденциите повеляват да заложите единствено на хидратация. Директно върху влажна кожа се нанасят серуми, а за да заключите всички тези добри неща, добавете плътен овлажнител с оклузивни свойства с масла и восъци като вазелин.

4. Подчертани скули

Румените бузки остават в миналото, защото изпитите лица отново са на мода! Въпреки че не сме склонни да се разделим с любимата си букална мазнина, ние обичаме изваяните бузи. Дори има нова техника, наречена Underpainting, лесен метод за постигане на дефиниран вид с минимални усилия.

@makeupbymaryphillips lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама