H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата


 H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата
Снимка: H&M

На 27 март H&M представи новата си колекция Conscious Exclusive на парти в Лос Анджелис. 

Пролетната колекция H&M Conscious Exclusive 2019 изследва лечебната сила на природата, като същевременно използва иновации с устойчиви материали и процеси за по-устойчиво бъдеще на модата.

Колекцията ще се предлага в избрани магазини в цял свят и онлайн на hm.com от 11 април.

С колекцията Conscious Exclusive H&M представя новите устойчиви материали за този сезон: Piñatex® – алтернатива на естествената кожа, изработена от целулозни влакна от листа от ананас, пяната BLOOM™–еластична пяна на растителна основа, произведена от биомаса от водорасли, и Orange Fiber® – устойчива материя, наподобяваща коприна, произведена от цитрусови обелки и оставащите материали от цитрусови сокове.

"За тази колекция се фокусирахме върху красотата в природата, която се забелязва при принтовете, флуидните силуети, поразителната цветова палитра и вниманието към детайла. Бяхме развълнувани да използваме за първи път новите устойчиви материали на растителна основа, за да създадем висококачествени, красиви и модерни артикули, които привличат вниманието и същевременно са толкова удобни за носене", казва Ан-Софи Йохансон, творчески съветник в H&M.

Колекцията Conscious Exclusive олицетворява баланса между блясъка и иновациите и може да се носи както при специални поводи, така и в по-спокойни всекидневни моменти.

Колекцията е вдъхновена от красотата на природата около нас и значението на природата за нашето благосъстояние. Минералите, дърветата и растенията са пресъздадени от дизайнерския екип в жакардови и флуидни материи с принтове.

Цветовата палитра включва лавандулови, пясъчни, наситени светлосини, петроленосини, кораловорозови, а също и черни, златисти и сребристи цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама