Идеи за бляскав новогодишен тоалет


Идеи за бляскав новогодишен тоалет
Снимка: iStock/Guliver

Когато дойде време да посрещнем Нова година, всички инстинктивно започваме да правим равносметки за изминалата година, да кроим планове за новото начало и да обещаваме на себе си, че ще се променим по един или друг начин. Този бляскав празник обаче е свързан и с приятна празнична суета, добро настроение, богата трапеза и много шампанско, което споделяме с най-близките си. Разбира се, всяка жена иска да изглежда повече от добре, когато посреща Новата година. Затова днес сме ви подготвили няколко идеи за тоалети, съобразени с мястото, на което сте решили да празнувате.

На ресторант или клуб

Това несъмнено е един от най-популярните начини за посрещане на Новата година. Тоалетът ви трябва да е удобен както за танци, така и за седене около масата, но и достатъчно бляскав, за да напомни повода на това събиране. Забравете за неудобните ултра високи токове и стегнатите бюстиета, защото мястото не предразполага за такова облекло. Най-добре заложете на ефектна коктейлна рокля или свободен елегантен гащеризон. Роклята можете да комбинирате със стилни кожени ботуши на равна подметка. Що се отнася до аксесоарите, може да се използват пера, малки волани с графична форма, шалове-наметки, златна апликация върху черно кадифе, коприна или атлаз.

 

На дискотека

В този случай неочакваните експерименти се приветстват. Всички най-ярки модели на сезона могат да се използват в облеклото. Например, много широк колан – корсет от кожа или лак. Друг начин – това са къси панталони с плътен чорапогащник и високи ботуши. Кожената пола с дължина до коленете, комбинирана с обувки на ток, също изглежда много шик. Ако търсите нещо средно между блясъка и комфорта – то пробвайте да съчетаете елегантен черен панталон, топ с пайети и стилен блейзър.

 

На домашно парти

Ако посрещаш Новата година в семеен кръг, помисли за практично и удобно облекло. Великолепни решения в тази ситуация са правата и удобна рокля или готин клин, съчетан с обикновен топ. На ход са и любимите аксесоари – брошки, колани с големи катарами, златни украшения и масивни гривни.

Светски прием или банкет

Най-главното в облеклото – умереност и акуратност. Роклята не трябва да е твърде сексуална и сложна. Най-добрият избор е тясна рокля със средна дължина. Този модел е удобен и може да се получи много красив тоалет – тясна рокля по тялото с голи рамене и ръце, дълги ръкавици, дълъг гердан и обувки на тънък висок ток. Ако искате да се различите от тълпата, съветваме ви да не залагате на черната рокля - изберете тъмно синьо, петролено зелено и т.н. Можете да добавите и щипка ексцентризъм – да речем асиметрична долна час.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама