In love: Пола с пуловер


In love: Пола с пуловер
Снимка: iStock/Guliver

Колкото повече започват да се понижават температурите, толкова по-често отправяме поглед към частта от гардероба, в която доволно са се разположили Техни Величества Пуловерите. Те са напълно наясно, че съвсем скоро ще станат част от дежурния есенно-зимен аутфит, включващ (най-често) деним, пуловер, понякога и риза, задължително палто, шал, боти… и чакат своя звезден миг. Или звезден сезон, за да бъдем най-точни. Ние обаче продължаваме само да им хвърляме по един поглед и упорито да ги избягваме. Не защото не ги обичаме, напротив, просто все още ни се иска да си носим ефирните блузи (евентуално) съчетани със сако или някоя жилетка отгоре. Поне още малко. Месец – два, например.

Пуловерите обаче вече започват да губят търпение и заради това се намесват преждевременно, като ни предлагат тренд, в който джинсите са изместени от пола, а главната роля, очаквано продължава да бъде изпълнявана от плетените блузи. Именно това е и една от най-актуалните street style тенденции тази есен. И трябва да признаем, че комбинацията е повече от добра. Красива, женствена, романтична и носеща усещане за неподправен френски шик. Накратко – можем да носим поли и пуловери с месеци, без да пожелаем (пък и да се сетим) да облече каквото и да е друго.

А какво правя тази леко нестандартна комбинация, толкова добра? Това че няма граници! Съчетанието от 2П (пола+пуловер) предлага всевъзможни вариации и безграничен простор за въображението.

НЯКОЛКО ИДЕИ ТУК!

Може повече от спокойно да носите плетения зимен пуловер с кожена пола тип молив, позволено е да изберете така популярния солей, да заложите на миди дължина и дори ако искате да включите в играта дантелата и бродериите. Детайлите са важни!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама