In love: Рокля от деним


In love: Рокля от деним
Снимка: iStock/Guliver

Ако има плат, който да не остарява, то това със сигурност е денимът. Здравият и толкова популярен плат не позволява да бъде изместен от челните позиции сред модните тенденции, но през пролетно-летния сезон на 2019-та заявява по-ярко присъствие от обичайното. При това не с класическите джинси и якета, ами с… един от по-специалните елементи на дамския гардероб, а именно – роклите. Да, роклите от деним са освен изключително удобни и още по-изключително подходящи за затоплящите се дни. Този тип рокли, подобно на материята от която са направени се считат за вечна класика, особено ако имат семпла кройка. Всъщност като стана въпрос за кройки – типично дамските дрехи стават все по-интересни и оригинални в това отношение.

Може да избирате между прави модели, следващи извивките на тялото, свободно разкроени, или такива с асиметрични силуети, и още – къси, дълги, с ръкави или без, с копчета, цип, колан… списъкът е безкраен и готов да задоволи всеки вкус.

Ние избрахме да ви предложим няколко актуални модела рокли от деним, подходящи за предстоящия сезон, в които силно се надяваме да се припознаете.

Рокля или риза… риза или рокля

Роклите ризи в момента са тотален хит без значение от материята им. Носят се буквално навсякъде – от разходка по плажа до вечерно парти. Денимът, съвсем очаквано се е настанил в тази тенденция и дори нещо повече – джинсовите рокли ризи са сред най-популярните джинсови рокли изобщо. Вариациите на рокли ризи са много – някои са изцяло прави, други пък леко разкроени. Срещат се както с, така и без ръкави, а от страна на аксесоари – нямат нищо против компанията на тънък колан, около кръста. Още една положителна черта на този тип рокли е че понасят всякакъв вид обувки – от токчета, през сандали, та чак до комфортни сникърси. А, да – и ботуши, но в един друг сезон, който се успокояваме, че е твърде далеч. Все още нямате нито една рокля риза? Трябва да си купите, при това възможно най-скоро!

Копчета, много копчета

Роклите от деним с копчета по цялата си дължина в предната част, са също толкова актуални, колкото и тези подобни на риза. Моделите с копчета много наподобяват на тренчкот от деним и за разлика от роклите ризи, тук дължината може да варира значително повече. По всички други характеристики, правилата на роклите ризи, за съчетаване с обувки и аксесоари – важат с пълна сила и тук. Коланите пък са добре дошли, даже са почти задължителни!

ВИЖТЕ ОЩЕ ИДЕИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама