iWoman с нова рубрика: "Съветите на Мърфи"


iWoman с нова рубрика: "Съветите на Мърфи"
Снимка: Личен архив

Според класическите закони на Мърфи, ако нещо може да се обърка, то ще се обърка. В новата ни рубрика "Съветите на Мърфи" ще си говорим не за това какво може да се обърка, а за най-важното - грижата за себе си, изразена във времето за нас, прекарано на едно чудесно място. Ние и нашите приятели от Салони за красота Muprhy ще ви издаваме тайни от кухнята и ще ви запознаваме с новостите във фризьорството и бюти индустрията.

Кой стои зад Салони за красота Muprhy?

Марин Хубенов, по известен като Мърфи, не дава съвети за това какво ще се обърка, а за това как да станем по-красиви.

Той има близо 25-годишен опит като фризьор и е един от топ коафьорите в България. Наследява таланта и желанието за работа от баща си и започва да се занимава с фризьорския занаят още като ученик, когато тайно подстригва приятелите си без знанието на баща си. По-късно отваря и първия си салон в родния му град Свищов.

След като се мести да живее в София, преминава школите на Стилист Капанов и Тодор Тошев. Фризьорската професия е свързана с постоянно учене и специализиране, затова той кара стажове и при френските майстори на косата - Франк Рогадри, Кристов Гайе, Летисия Агенал, Лоран Д’ Кретон. Обучава се и при англичаните Тревор Сорби и Анжело Семинара. 

От тогава до днес, с три салона зад гърба си, Мърфи е визионер във фризьорското изкуство с редица престижни международни награди, като през 2008 г. печели Коафьор на годината от списание Coiffure Beauty; 2009 - Личност на годината, Париж; 2012 - Рицарски орден (степен в Inter Coiffure); тази година офицер в Япония. Следват Командир и Гранд Крос.

В забързаното ежедневие е важно да получите качествена услуга, затова в Салони за красота Muprhy може да намерите много повече от фризьорски услуги. През годините Мърфи е успял да изгради екип от професионалисти, които са най-добрите в своите направления - козметика, кинезетерапия, маникюр/педикюр. По този начин може да се погрижите за себе си на едно място и да бъдете напълно сигурни.

Основното мото на Мърфи е свързано с грижата за себе си, издигната като висша ценност - "Любовта започва с теб." И ние силно вярваме в думите му.

***

Салони за красота Muprhy в София:

ул. Граф Игнатиев 3, ет. 1, +359 (2) 981 27 48, +359 (0) 887 427 192, grafa@murphystyle.com;

бул. България 11, +359 (2) 481 95 70, +359 (o) 887 428 326, bulgaria@murphystyle.com;

ул. Константин Иречек 11, +359 (0) 877 708 418

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама