Как да изберем подходящия за нас сутиен


Как да изберем подходящия за нас сутиен
Снимка: iStock/Guliver

За повечето жени е предизвикателство да изберат подходящия сутиен за тяхната форма и размер и често се случва да останат разочаровани от своя избор. За да не се окаже пазаруването на сутиен неприятно и объркващо преживяване, ние се свързахме с консултантите на Mall to home, които да ни запознаят с различни видове сутиени, налични на пазара и да улеснят избора ни.

СУТИЕН, НАМАЛЯВАЩ БЮСТА

Както можете да се досетите от името му, този тип сутиени служат да намалят визуално бюста и са предпочитани от дами, които искат гърдите им да изглеждат по-малки и по-добре оформени. При избора на такъв сутиен е добре да търсите някои от следните характеристики, като например безшевни чашки или такива с пълно покритие, да е изработен от твърда материя и с широки комфортни презрамки. Сутиените, намаляващи бюста ви помагат да придобиете гладък и естествен бюст, какъвто винаги сте искали. С тях гърдите ви изглеждат равномерни и балансирани под всяко облекло.

PUSH-UP СУТИЕН

Повдигащият или т.нар. push-up сутиен е предназначен да повдигне гърдите нагоре и да направи деколтето ви по-привлекателно. Гърдите ви ще изглеждат по-големи заради малките възглавнички в чашките. Подходящ е и за дамите с по-голям бюст, като в този случай придава изпъкнало деколте и нежно повдигане. Съществуват различни модели повдигащи сутиени, затова трябва да изберете най-подходящия за вас спрямо размера и формата, която искате да постигнете и тоалета, който сте подбрали. Производителят на луксозно бельо Triumph предлага разнообразие от изключително женствени сутиени от този вид.

СУТИЕН БЕЗ ПОДПЛЪНКИ

Този тип сутиени са най-подходящи за жени с по-голям размер на бюста, които не искат допълнителен обем. Свободните и леки чашки подобряват естествената форма на гърдите, като им придават оформен и елегантен вид. Ако търсите комфорт и искате да се чувствате свободни през целия ден, този тип сутиени ще ви паснат перфектно.

СУТИЕН С ИЛИ БЕЗ БАНЕЛ

Сутиените с банели осигуряват допълнителна опора за дамите с по-голям бюст, а на тези с по-малък осигуряват повдигане. Чашките могат да бъдат с или без подплънки.

Логично, другият вид сутиени нямат банел. Така че, ако сте усещали неприятно подпиране или боцкане преди, те са точно за вас. И ако мислите, че не са поддържащи, силно грешите. Тези сутиени имат здрави долни части, за да осигурят на гърдите ви необходимата опора, комфорт и повдигане, особено на тези с по-малки до средни гърди.

ОФОРМЯЩ СУТИЕН

Тези сутиени са специално проектирани да придържат тъканта вътре в чашката на сутиена и са изключително подходящи за жени с по-голям и увиснал бюст. Те не само предлага пълно покритие на гърдите, но също така осигуряват здрава опора и комфорт през деня.

Сега, когато знаете за популярните стилове сутиени, които се предлагат на пазара, ще ви бъде по-лесно да се ориентирате кой е правилния за вас и вашите нужди! Опитайте се да се забавлявате докато пазарувате и не забравяйте да експериментирате с формите, цветовете и материите, защото сутиените могат да бъдат също толкова израз на вашия моден усет и идентичност, колкото и това, което носите над тях.

Разгледайте всички модели с марката Triumph в Mall to home и си направете предколеден подарък сега и с отстъпка до -30%!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама