Как да изберете пуловер според формата на тялото


Как да изберете пуловер според формата на тялото
Снимка: iStock

Ето, че дойде време да се сгушим отново в любимите си пуловери! Но както се досещате, не всички модели са еднакви - материя, форма, дължина на ръкава, дори деколтето. И повярвайте, всички тези неща са от значение, когато става въпрос за намиране на идеалния пуловер според формата на тялото. Ето какъв модел задължително трябва да имате в гардероба си според спецификите на собствените ви форми.

1. Ябълка – класически модел

Тенденциите като обемни ръкави и елементи по раменете са изкушаващи, но за тези с по-пълна средна част нещата трябва да са прости и без детайли, които добавят допълнителен обем. Но това не означава, че нямате опции - класическите силуети могат да бъдат ласкателни, ако добавите щипка френски шик.

2. Круша – интересно деколте

Деколтето може да бъде огромно предимство за всяка дама с крушовидна форма. Това привлича вниманието към раменете, врата и лицето, особено ако заложите на V-образно деколте или лодка.

3. Банан – макси пуловер и обемни поло яки

С ръста идва и повече разнообразие, като например дължината на пуловера. Макси пуловерите са толкова шик, особено тези, които освен с обем идват и с дължина около средата на бедрото. Разбира се, кроп пуловерите също работят, ако сте високи и слаби. В края на деня всичко се свежда до баланс.

4. Пясъчен часовник – прилепнал модел

Може да изглежда нелогично, но прилепналият пуловер може да бъде един от най-красивите начини да подчертаете формата си.

5. За малки гърди – голи рамене

Моделите с отворени рамене или други асиметрични деколтета стоят супер супер секси и шик.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Мода


Реклама
Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама