Как да носим тениска със стил


Как да носим тениска със стил
Снимка: iStock

Може да се каже, че тениската е най-популярният вид дреха. Надали има жена, която да няма сериозна колекция от тениски. Тя е не само лесна за носене, но също така удобна и подходяща за всякакви комбинации. Отдавна тениските са надраснали статуса си на облекло за свободното време или само за дома. Стилистите я препоръчват в ефектни миксове от облекла, а популярни личности и инфлуенсъри дават примери за това от години насам.

От основното съчетание с дънки и кецове до вечерно облекло с тюлена пола, тениската естествено навлезе в света на модата. Ето и няколко интересни комбинации, които можете да направите с този основен елемент от вашата визия.

С джинси с висока талия

За жените, които предпочитат удобството на тениска с дънки, има начини да направите така, че тази комбинация да изпъкне. Сложете си съвсем обикновена тениска с послание, пъхната в чифт дънки с висока талия, за предпочитане - винтидж. Без значение дали изберете тесни, широки, или клоширани дънки, ефектът ще бъде един и същ: семпло, секси и готино.

Под дантелен потник

Изглежда трудно постижимо и странно за носене, но сложете бяла тениска, облечете черен дантелен потник с тънки презрамки и комбинирайте с изтъркани дънки. Ще останете изненадани от получения ефект! Ако нямате дантелен потник, изберете такъв от фино кадифе, коприна или сатен, който ще придаде будоарен шик на цялостната визия. Комбинирайте със сандали на платформа, за да допълните елегантния си тоалет.

С блейзър

Изберете си семпла тениска от Fashion Days, където ще откриете колекция с невероятни модели, а след това я комбинирайте със слим панталони и сако. Ключът към това облекло е да извадите класическия блейзър от неговата официалност и да му придадете свеж и женствен вид. В зависимост от събитието и ефекта, който желаете да постигнете, можете да заложите както на минималистична тениска, така и на такава с послание, щампа или наситен нюанс.

Ако си падате по поли, можете да комбинирате пола с блейзър в същия тон, заедно с любимата тениска. За да запазите тоалета си максимално балансиран, носете обувки с ток или оксфордки.

С ефирна миди пола

Тази визия е толкова универсална, че можете да я избирате от сутрин до вечер, ако се преобуете. През деня изберете чифт ежедневни обувки от Fashion Days, а вечер заложете на чифт сандали с ток. Ще се откроите! Ако предпочитате по-секси тоалети, можете да изберете пола “молив” с висока талия, комбинирана с обикновена тениска.

Пожелаваме ви късмет и много вдъхновение с вашите визии!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама