Как да носите корсет, без да изглеждате абсурдно


Как да носите корсет, без да изглеждате абсурдно
Снимка: Instagram

През последните няколко десетилетия корсетите винаги са се смятали за екстремен вид моден избор. Виждали сме ги най-вече на Хелоуин, като част от костюм на принцеса или пък стилизирани като Мулен Руж. Не можем да отречем, че корсетите са специални, забавни и неочаквани. Но сега те изведнъж са навсякъде, всеки ден.

Ако все още не сте забелязали възхода на тази необичайна тенденция, наложила се благодарение на сериала „Бриджъртън“, значи сте пропуснали доста. Ако искате да разнообразите стила си с готини начини за носене на корсет, днес ще ви представим доза вдъхновение.

С дънки

Тук няма как да сбъркате. Ако вече сте се наситили на визии със сатенени топове, корсетът е също толкова забавна алтернатива.

С рокля

Тази визия има потенциала да изглежда като костюм, така че съчетайте елементи, които са в една гама - бежово с кафяво например, така че вместо контраст, да създадете по-фин вид.

С ежедневни панталони

Може би не сте съвсем готови да се откажете от тези разкроени клинове. Въпреки това, ако се надявате да намерите щастлива среда между удобно и стилно, просто сложете корсет с любимото си еластично долнище.

С малко кожа

Комбинирайте своя дантелен черен корсет с кожени елементи, като дълъг блейзър или чифт панталони.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама