Отново на мода: Корсет и как да го носим


Отново на мода: Корсет и как да го носим
Снимка: Instagram

Всяка година дизайнерите ни заливат с нови тенденции или връщат позабравени такива към живот. На някои се радваме, на други – не толкова. Да вземем за пример bucket шапките, които, да си признаем, не правят комплимент на никого освен Еминем. Но с настъпването на 2019 една тенденция, която обожаваме, се завърна под прожекторите – добрите, стари корсети. Не казваме, че са най-повсеместно разпространеният тренд, но определено ги срещаме доста често по улиците.

Корсетите са един от онези парадоксални елементи в гардероба ни, които, употребени по неправилния начин, могат да изпращат грешното послание за външния ни вид. Но са и от онези тенденции, които периодично умират и се завръщат на модния подиум, защото са… класика. А през 2019 street style звездите ни дадоха достатъчно примери как да носим подобен аксесоар, без да приличаме на кабаретна танцьорка, излязла току-що от филма „Бурлеска“. Още по-хубавата новина е, че корсетът се е превърнал в хибрид между колан и бюстие и може да бъде сам по себе си дреха.

Днес ви приготвихме няколко вдъхновяващи визии директно от най-големия моден подиум в света – улицата. Момичетата навън са идеалните учители по инкорпориране на щури тенденции и в обикновеното ежедневие. Което няма да бъда такова, ако добавите корсет към визията си. Най-лесното му и естествено приложение е върху риза – подчертава талията и придава нотка сексапил към аутфита. Дори да носите обикновен панталон или деним с класическа бяла риза, тоалетът ви ще бъде далеч от обикновен с корсет на талията.

ВИЖТЕ ОЩЕ ИДЕИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама