Каква жена си според дрехите, с които спиш


Каква жена си според дрехите, с които спиш

Със сигурност вече сте се убедили, че дрехите, които избираме и носим имат пряка връзка със същността ни. И все пак, облеклото до голяма степен е съобразено със средата, в която живеем и работим. Но кое е най-съкровеното място, на което сме наистина себе си? У дома, разбира се, и по-конректно – в спалнята. Ето защо днес ще ви разкрием какво издават за вас дрехите, с които спите.

Топ и къси панталонки

Вие обичате свободата, комфорта и сигурността. Не бихте облекли дрехи, с които ще изглеждате невероятно секси, но пък няма да се чувствате никак добре, така че със сигурност не сте от привържениците на максимата „красотата иска жертви“. Хората около вас ви познават като ведри, позитивни и отзивчиви личности.

По бельо

Вие сте индивидуалист! Много жени биха се побъркали от мисълта да заспят със сутиен, но вас това не ви притеснява. Дори напротив, по този начин сте сигурни, че ще имате хубав и стегнат бюст по-дълго време.

Сексапилни нощнички

Ако сатенът и коприната са най-добрите ви приятели, що се отнася до облеклото в спалнята, то вие сте изключително женствени! Не се притеснявате да показвате своята нежна натура и определено обичате да бъдете глезени.

Широка тениска

Много дами си падат по широките, раздърпани тениски, в повечето случаи взети „назаем“ от половинките им. Това издава, че те са творчески натури, които обичат да се чувстват закриляни и пазени.

Традиционна пижама

Момичетата, които обичат да се сгушат в голяма си пижама, са напълно удовлетворени от живота, който водят. Не се страхуват да прикрият нежните си форми, защото много добре знаят колко добре изглеждат, независимо с какво са облечени.

С анимационни герои

Много дами залагат на нощници и пижами с различни герои от любимите ни детски анимационни филмчета. Това говори за тях, че колкото и години да минават, те винаги ще запазят частица от детското в себе си. Хората ги познават като положителни настроени личности с винаги широки усмивки и страхотно чувство за хумор!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама