Какви обувки носите според характера си


Какви обувки носите според характера си
Снимка: Instagram

Обувките са само малка част от цялостната ни визия, но хората им обръщат много внимание и това не е никак случайно! Има дори проучване, което доказва, че купуваме този така важен елемент от облеклото според характера си. Ето един кратък списък на корелационните връзки между душевност и обувки.

1. Екстроверти

Според изследването този тип хора предпочитат цветните обувки пред традиционните варианти. Те правят това, за да изразят личността си и смятат, че по-неутралните варианти не са достатъчно експресивни.

ТАНЕША АВАСТИ: МОМИЧЕТО С ИЗВИВКИ И СОБСТВЕН СТИЛ

2. Творци

Ярко оцветените обувки също са свързани с откритост и добро въображение. Освен богата цветова гама, творчески настроените личности залагат и на различни декорации – ръчни рисунки, бродерии, камъни и щампи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Wear your heart on your toes 💘 #alpargaias

Публикация, споделена от Gaia Room (@gaiaroom) на

3. Добросъвестни

Обувките им винаги са чисти и подбрани според тоалета. Понякога могат да изглеждат скучни, но те показват, че хората, които ги носят, са лесно достъпни и честни.

4. Спокойни

Спокойните хора предпочитат ежедневни обувки – ниски и удобни, които могат да носят всеки ден. Чифт качествени мокасини им пасват перфектно!

5. Затворени

Тези хора никога няма да ви кажат как се чувстват всъщност или какво мислят. Обикновено не вземат предвид мнението на други хора, що се отнася до външния им вид. Обувките им определено не са привлекателни или стилни – често можете да ги видите с чифт износени кецове, които не дават представа какви са техните личностни черти.

6. С високо самочувствие

Ако обичате да залагате на скъпи марки, що се отнася до обувките, това може да означава, че искате да подчертаете социалния си статус.

7. Тревожни

Тези хора се нуждаят от грижи и внимание. Ето защо те избират стилни и необичайни обувки. Неудобните обувки на висок ток със заострени пръсти могат да означават, че ценят мнението на други хора твърде много и поставят социалния си образ на първо място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама