Какво издават обувките ти за теб


Какво издават обувките ти за теб

Има общоприето схващане, че това, което носим, казва много за нас. Освен това, дрехите и аксесоарите ни са част от историята, която искаме да разкажем за себе си.

Това важи и за обувките ни. Можем разберем някои неща за жените, които предпочитат ярки цветове и принтове или пък залагат на по-класически модели. Изберете си номер и вижте сами какво издават любимите ви обувки.

1. Оксфорд

Вие сте уверена и артистична. Вашата професия е нетрадиционна, както обувките ви.

2. Спортни обувки/маратонки

Вие сте активна, земна и обичате да сте сред природата. Здравето ви е по-важно за вас, отколкото модата. Да сте във форма е вашият стил.

3. Балеринки

Вие сте женствена и не се страхувате да го покажете. Много често ние се опитваме да прикрием тази част от характера си, за да покажем сила, но не и вие.

4. Джапанки

Освен ако не не живеете в тропическа страна, да носите предимно джапанки означава, че сте бохемка и не се взимате много насериозно.

5. Червеи обувки

Те символизират сила и мистерия. Когато влезете някъде, носейки червени обувки, вие сте готова да бъдете в центъра на вниманието, защото сте свикнали.

6. Обувки, изглеждащи неудобно с капси/шипове

Това може би ще ви изненада, но жените, които обичат да носят такива обувки, са спокойни и уравновесени.

7. Обикновени обувки

Може би искате да кажете на другите, че търсите комфорт, но всъщност издавате, че се страхувате от промени. Бъдете смели, направете промяна.

8. Сандали

Това, че показвате краката си и перфектния си педикюр разкрива, че държите на външността си. Нито един детайл не е пропуснат.

9. Животински принт

Следвате животинския си инстинкт. Вие сте уникална и не се страхувате да го покажете. Знаете коя сте и се перчите с гордост.

10. Черни обувки на висок ток

Те са класика като вас. Вие не следвате тенденциите. Изискана сте и малко консервативна. Знаете какво харесвате и какво ви стои най-добре.

11. Ярки обувки/интересен принт

Вие обичате да показвате красивата си и цветна същност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама