Какво разкриват любимите ни обувки за нас?


Какво разкриват любимите ни обувки за нас?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Колкото и да си кривим душата, обувките са любимата ни част от гардероба и никога нямаме достатъчно от тях. Е, все пак, всяка чанта трябва да си има подходящ чифт, а пък и с такова разнообразие на модели...

Някои дами са почитателки на високите токчета, други предпочитат удобството на балеринките, трети залагат на платформите. Истината е, че вашите предпочитания казват много за вас самите като личности. Ето защо ви предлагаме да намерите любимия си чифт по-долу и да разберете какво разкрива той за вас.

Балеринки

Вие обичате да държите всичко под контрол и се стараете да сте подготвени за всякакви ситуации – независимо дали ще е романтична вечеря, разходка в парка или фирмено парти. Приятелите ви ви възприемат като надежден човек, този, на когото могат да разчитат и от когото търсят съвети.

Елегантни токчета

Вие сте от онези енергични и слънчеви хора, които не обичат да пропиляват живота си със скучни неща. Социално ангажирани, комуникативни, обичате да сте „в крак“ с тенденциите, независимо дали става дума за мода, нов ресторант или хубав филм.

Платформи

Макар да не си падате по активните спортни занимания като фитнес или аеробика, вие държите да изглеждате добре и полагате нужните усилия за това. Цените комфорта, а когато е комбиниран с нещо красиво – бинго!

Спортни обувки

Вие сте изключително позитивни личности и влияете вдъхновяващо на хората около вас! Вярвате, че всичко в живота се основава на правилен баланс. Работите упорито, за да постигнете целите си и никога не се отказвате преди финалната права.

Обувки в делови стил

Вие сте амбициозни, мотивирани и умеете да организирате времето и приоритетите си. Имате съвсем ясна визия за бъдещето, просто защото вече сте премислили всички възможни варианти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама