Какъв ток е подходящ за зимни боти


Какъв ток е подходящ за зимни боти
Снимка: iStock

Всяка жена обича да носи високи токове и в това няма абсолютно нормално и естествено. Единственото, за което трябва да внимавате, това е да няма навън заледявания, тъй като тогава токовете не са особено препоръчителни.

Зимните дамски боти са обувки, които са много подходящи за носене през един доста дълъг период от време през годината, започвайки от есента (най-често към октомври) и стигайки до към април.

Какви токове да изберем за зимните боти

Носенето на зимни боти с ток е доста шик и всяка жена ще се чувства елегантна с тях, стига носенето на високи токчета да не е в противоречие с пътната обстановка в резултат от поледица или сняг например.

В такъв случай е препоръчително да заложите на зимните боти, които са без ток и по-скоро разполагат с достатъчно големи грайфери, за да ви осигурят стабилност докато вървите.

Като цяло се приема, че идеалната височина на токовете при зимните дамски боти е някъде между 5 и 8 сантиметра, като това кореспондира с всеки ръст, повод и други определящи фактори. Тази височина на токовете е също така подходяща и за носене в една по-строга корпоративна среда.

Дебели или тънки токове да изберем

Изборът между дебели и тънки токчета до голяма степен се предопределя от стилна, в който една жена предпочита да се облича, но също така там рефлектира и начинът на живот, ежедневието, работната среда и много други.

Може да сте забелязали, че тънките токчета изглеждат някак по-шик, докато по-дебелите такива осигуряват усещане за стабилност и са по-удобни при носене (на Stemanelli.com можете да намерите чудесни дамски обувки, кожени дамски боти, които разполагат с различни видове токове, които да отговорят на нуждите на всеки отделен потребител).

Подходящи за почти всеки повод

Дамските кожени боти с висок ток са подходящи за почти всеки потребител, тъй като могат да се носят по най-различни поводи. Те могат да се впишат в ежедневен стил, когато една жена иска просто да изглежда привлекателна.

Те могат да са чудесен избор, когато излизате със своите приятелки, но биха могли да се впишат чудесно и в корпоративна обстановка, където да се съчетаят с костюм, сако и други подобни аксесоари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама