Кецове Converse: стилове за всяка ситуация


Кецове Converse: стилове за всяка ситуация
Снимка: modivo.bg

Известната американска марка Converse несъмнено предлага едни от най-емблематичните кецове с характерния си класически, но готин стил вече повече от 100 години. А той подхожда на всеки, по всеки повод. И така, ето нашите предложения за това как да носите кецове Converse.

 

Защо Converse са толкова популярни?

Дамските кецове Converse са подходящи за всяка ситуация и това ги прави любими на много дами. Тези обувки съчетават интересен дизайн с вечна привлекателност, независимо дали се чудите какво да обуете през свободния си ден или се обличате за вечерно излизане с приятели. Обувките Converse са идеалният начин да направите модно изявление, от класическата ниска визия до смелите нови дизайни, които включват различни цветове и актуални форми. С чифт кецове Converse ще се чувствате актуално и модерно заради тяхната комбинация от комфорт, качество и стил.

Какъв модел кецове Converse да изберете?

1. Кецове Converse в бяло и черно

Ако търсите чифт универсални кецове, които ще подхождат на повечето ваши тоалети, няма как да сбъркате с една истинска класика – черно-белите Converse. Кецове Converse в комбинация от бяло и черно са перфектната опция за градски свободен стил във всяка ситуация. Комбинирайте ги с чифт изтъркани дънки, кожено яке или пък с широка тениска.

2. Ниски или високи кецове Converse

Можете да избирате от множество различни стилове кецове Converse. Освен разнообразни дизайни и цветове, обувките се предлагат и в различни височини. Ниските модели са постоянен фаворит и се харесват от повечето дами заради елегантния дизайн и изчистените линии, което ги прави подходящи за носене с различни тоалети. Лесно можете да ги носите с пола и рокля, със скини панталони или мастилено сини дънки в права кройка. За спортно-елегантен стил, завършете визията си с риза и широко сако.

По-високите кецове Converse от своя страна може да се комбинират с черни тесни дънки и карирана риза върху бяла тениска за едно по-рок настроение. Подходящи за носене през цялата година, те са универсални обувки, които могат да се носят за всякакви поводи. В сайта на MODIVO може да намерите разнообразие от модели в различни цветове и дължина, които да паснат на всеки ваш тоалет.

3. Цветни модели кецове Converse

Освен класически модели в бяло и черно, разбира се марката предлага и разнообразие от цветове за по-смелите. Заявете се с обувки в ярко червено или пък добавете щрих към лятната си визия с небесно сини Converse, които ще се комбинират страхотно с рокля на бяло-синьо райе в морски стил.

Как да почистите вашите кецове Converse?

Кецовете Converse лесно могат да се зацапат, особено ако са бели. Избягвайте обаче да ги перете в пералнята, защото това може да ги повреди. И така, ето няколко лесни стъпки, които да следвате, когато почиствате своя Converse:

– Махнете връзките и ги накиснете в прах за пране за няколко часа
– Изтъркайте обувките с четка, като използвате вода и сапун
– Избършете с чиста кърпа и вода, преди да оставите да изсъхнат на открито. Избягвайте да държите белите обувки дълго на пряка слънчева светлина, за да не пожълтеят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама