Кои модели сандали и обувки на платформа разтърсват модната сцена?


Кои модели сандали и обувки на платформа разтърсват модната сцена?
Снимка: obuvki.bg

Превърнали се в синоним на стил и безкомпромисен комфорт, има едни характерни модели дамски обувки, които са изключително предпочитани от онези представителки на нежния пол, които не обичат да носят високи токчета, но обожават сантиметрите височина и самочувствие, които добавят към визията им. Да, това са любимите сандали и обувки на платформа, които изживяват своя апогей и разтърсват модната сцена. Но кои модели са на гребена на вълната и защо си заслужава инвестицията в подобен тип обувки, отговорите ще намерите в следващите редове.

Кои са най-популярните модели обувки на платформа?

Обувките на платформа се характеризират с дебела подметка, която обикновено е с размери между 3 и 10 см. Създадени с основен замисъл – максимален комфорт и удобство, те са един от най-добрите варианти, които се отличават с изключителен стил и приложимост, независимо от повода.

Ето и най-популярните модели обувки на платформа на obuvki.bg, които си заслужава да добавите към обувния си гардеробен арсенал:

Спортни обувки на платформа: Удобни, практични, функционални, маратонките с дебела подметка са истински хит. Дали ще изберете високи или ниски кецове на платформа, изцяло зависи от личните ви предпочитания. Едно е сигурно – стилът и комфортът са ви гарантирани.

Обувки с висок ток с двойна кожена платформа: Ако сте от смелите и дръзки фешънисти и обичате ретро стила от 90-те години, тогава моделите с  кожен висок ток с двойна платформа е подходящ за вас. Уникалният дизайн на обувките с платформа, съчетан със здравата им конструкция, ще ви гарантира удобство и стил.

Мокасини на платформа: Ако търсите комфортен заместител на любимите високи токчета, то със сигурност имате нужда от мокасини на платформа, които също са сред популярните варианти, с предложение да бъдат ваш стилистичен партньор в забързаното ежедневие. Перфектно се съчетават с джинси, панталони, костюми, поли, рокли – всичко!

Сандали и чехли на платформа: Превърнали се в истинска сензация в модния свят, сандалите и чехлите с плоска платформа са всичко онова, от което имате нужда, за да изживеете горещия сезон. Този тип летни обувки се характеризират с много дебела подметка, която е еднакво или почти еднакво дебела отпред и отзад, така че прилягането на крака е плоско отвътре.

Защо сандалите и обувките на платформа са толкова предпочитани?

Предвид динамичното ежедневие на всяка съвременна дама, обувките на платформа са предпочитан избор на милиони жени по света заради множеството предимства, с които са проектирани различните издания. Този тип дамски обувки придават изтънченост и височина на своята притежателка и са отличен заместител на моделите високи токчета.

С ежедневни сандали на платформа през летния сезон, слагате край на неуверените стъпки, край на болките и напрежението в краката.

Благодарение на уникалния дизайн на така любимите обувки и сандали на платформа, които може да намерите в широката оферта на Obuvki.bg, с автентичен подпис на най-популярните световни производители, си осигурявате така нужния баланс и стабилна опора по време на ходене, независимо от повода.

Освен това са перфектният партньор, с помощта на който може да се научите да ходите на висок ток – предимство, което също си заслужава да се сдобиете с поне един чифт обувки или сандали на платформа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама