Колекцията "Alexander Wang x H&M“ дебютира в Ню Йорк


Колекцията "Alexander Wang x H&M“ дебютира в Ню Йорк

Миналата нощ лекоатлетическата зала "Armory on the Hudson“ в Ню Йорк се превърна в модна арена за световната премиера на колекцията "Alexander Wang x H&M“.

Джесика Частейн, Мери Джей Блайдж и Дакота Фанинг бяха сред гостите, които видяха първи колекцията на футуристичния моден подиум, вдъхновен от функционалността на облеклата.

„Alexander Wang x H&M“ влиза в 250 магазина на H&M по цял свят на 6 ноември, включително и в България.


"Днешното събитие за представянето на колекцията „Alexander Wang x H&M“ е свързано с огромната енергия и цялостното преживяване, които излизат извън рамките на модата – от настроението и ритъма на шоуто до импровизирания магазин в съблекалнята, както и изпълненията на Missy Elliott и Sharaya J на афтър партито“, сподели Александър Уанг.

"Колекцията е страхотна! Тя е небрежна, тя е експресивна, тя е всичко, което желаем! Обожавам я!“, сподели Мери Джей Блайдж.

"Много харесвам Алекзандър Уанг. Допада ми начина, по който превръща street облеклото в истинска мода. Чудесно е, че съвместните колекции на H&M правят дизайнерската мода достъпна за широката публика“, каза Джесика Частейн.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама