Красотата на KWIAT се крие в детайлите


Красотата на KWIAT се крие в детайлите
Снимка: KWIAT

Перфектните слънчеви очила са страхотния завършек на всяка една визия. Тези функционални аксесоари са идеалният инструмент да изразим себе си и да подчертаем уникалния характер на нашата визия. И като всеки един елемент от живота, красотата на слънчевите очила се крие в детайлите. Днес ще ви разкажем именно за тях – фините елементи, които ще ви накарат да се влюбите в новата колекция слънчеви очила KWIAT!

Рамка с ясно изразен характер


Моделът KWIAT Exclusive 9271 може да бъде описан по много и различни начини. Уникален чифт слънчеви очила с класически големи и плътни рамки, изработени изцяло от биоразградима пластмаса от памук. Аксесоар, който лесно може да се комбинира с всяка визия заради комбинацията от 3 класически цвята – черно, безцветно и телесен цвят. Качествени слънчеви очила с UV защита за максимална сигурност на вашите очи. Независимо кой е начинът, който изберете за да опишете KWIAT Exclusive 9271 ние сме сигурни, че този чифт слънчеви очила бързо ще се превърне в любим в момента, в който го поставите на лицето си!

Хавана – любимият цвят на 2023 година!


Мистичен, интересен и много труден и времеемък за производство, цветът Хавана от колекцията слънчеви очила KWIAT бързо се превърна в любим и страшно търсен! Напомнящ за мистериозните нюанси на кехлибара, рамките в цвят Хавана се променят динамично в зависимост от дневната светлина. Погледнати под лъчите на слънцето, слънчевите очила KWIAT Chic 9061 ще изглеждат светло кафяви с интересни, тъмни нотки. Със залязването на слънцето, тъмните нюанси в рамката взимат своя превес, а светлите нюанси се превръщат в ефектни елементи, блестящи като светулки. За вас сме подготвили слънчеви очила в цвят Хавана в разнообразие от рамки, за да откриете перфектната форма и размер за вашето лице!

Слънчевите очила, които разбиват всички рамки


Свикнали сме диоптричните и слънчевите стъкла да са внимателно поместени в разнообразие от рамки – тънки, едва забележими метални платформи или едри и масивни пластмасови рамки в разнообразие от цветове. Но защо да поставяме рамки на съвършенството? Това е моделът KWIAT Chic 9062 – познати още като очила, тип глазант. При тях ще забележите, че стъклото е директно прикрепено към дръжката, елиминирайки необходимостта от рамка около стъклото. Този изключително изчистен и елегантен модел слънчеви очила е предпочитан от хората, които ги носят, защото не ограничават видимостта в типичните рамки. А за всички останали – слънчевите очила тип глазант са стилен и много шикозен аксесоар за модерния човек!

Цветът, който оставяме за интерпретация на вас


Който и човек да попитаме как би описал новия цвят на модела KWIAT Chic 9058, всеки път ще получим различен и уникален отговор. Защото този чифт слънчеви очила е точно такъв. Рамката представлява комбинация от прозрачна, биоразградима пластмаса, в която внимателно и методично са подредени черни точки в нещо подобно на мрежа. Противно на очакването, точките не са релефни, а са директно интегрирани в самата рамка. Резултатът – динамично променящ се чифт слънчеви очила в зависимост от гледната точка, дневната светлина и тонът на кожата.

Новата колекция слънчеви очила и диоптрични рамки KWIAT ви очакват на kwiat.bg! Разгледайте и поръчайте още днес!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама