Малката черна рокля в ежедневието


Малката черна рокля в ежедневието
Снимка: iStock/Guliver

Малката черна рокля е любима дреха на много жени. Тя е практична и винаги е правилният избор. Може да бъде съчетана с почти всичко - аксесоари, чанти, обувки във всякакви цветове. Ние сме подбрали няколко ежедневни визии, в които малката черна рокля е основен компонент.

1. Със стилно палто, боти и голяма чанта

Можете да изберете палто и чанта или чанта и боти в един и същи цвят. Така ще изглеждате елегантно, но не прекалено натрапчиво. Визията  е изключително нежна. Не забравяйте, че можете да съчетаете черната рокля с почти всеки цвят, затова се развихрете.

2. Кецове и дълго палто

Спортно-елегантна визия, която е супер удобна. Можете да заложите на черно палто, ако искате да сте в един цвят, а също да изберете нещо свежо и по-разчупено. Ако палтото ви е черно, заложете на различен цвят за кецовете и чантата, за да не е цялата ви визия тъмна. Ще изглеждате изключително стилно, въпреки че обувките са спортни.

3. Красива цветна жилетка и интересен шал

Не забравяйте, че точно в момента на мода са цветните дълги жилетки, които перфектно пасват на черната рокля. Изберете интересен шал с мотиви, който още повече да разчупи ежедневната ви визия. Тя от една страна ще е елегантна и стилна заради роклята, а от друга - свежа заради цветната жилетка. Шалът може да е в същия цвят като жилетката или пък в съвсем различен.

4. Обемна жилетка/пуловер с интересна шапка

Както вече споменахме, жилетките са много модерни в момента и можете да ги намерите във всякакви разцветки и модели. Изберете си цвят, който ви допада. Тук обаче имаме и друг акцент и това е шапката. Ако искате визията ви да е по-спортна, заложете на шапка с козирка. Ако искате да изглеждате по-елегантно, изберете шапка с периферия за по-стилна и изтънчена визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама