Минимализъм в пролетната колекция на Calvin Klein


Минимализъм в пролетната колекция на Calvin Klein
Снимка: Calvin Klein ПР

В пролетна си колекция за сезон 2021 Calvin Klein акцентира върху минималистичната си концепцията, като превръща моделите си в бяло платно, чрез което всеки може да изрази своето творчество.

В колекцията Blank Canvas американската марка залага на базовите и емблематични за нея модели. Тези задължителни елементи от гардероба като бялата тениска, класическите дънки и легендарните за бранда модели бельо с монограм са трансформирани през призмата на устойчивите материи, за да предоставят безгранична възможност за себеизразяване.

Кампанията е заснета от Марио Соренти и режисирана от Терънс Нанс. Те улавят актьори, певци и танцьори в наративна сцена, разказана в съкровени кадри. Съвременни поп културни идоли като номинираната за "Грами" рапърка и активист Megan Thee Stallion и актьорът Джейкъб Елорди, познат на публиката като Нейт от небезизвестния сериал на HBO - "Euphoria", както и като спътник на модела Кая Гербер. Те са само част от пъстроцветните лица на пролетната кампания на американския бранд.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама