Модели, които доказват, че възрастта няма значение


Модели, които доказват, че възрастта няма значение

Много от нас смятат, че старостта е наказание или нелечима болест. Но не е. Тези жени доказват, че е възможно да остаряваш със стил. Те са над 70 години и са модели. Тези дами не крият годините си. Те игнорират стереотипите и просто живеят живота си на пълни обороти. 

Лорън Хътън, 72
През кариерата си тя има рекордните фотосесии за Vogue - 26, и няма намерение да спира. През 2013 тя позира за кориците на 3 издания - MUSE, The Edit и Harper’s Bazaar. А на 61 години Лорън се снима гола за Big magazine, за да може да покаже, че възрастните жени също трябва да се гордеят с телата си.
Жаклин Мърдок, 86
Като млада тя е работила като танцьорка и само е мечтала да се появи на корицата на списание. Но рано или късно всички мечти се сбъдват. Когато тя е 82 години, моден блогър я забелязва в един парк, след което марката Lanvin я кани да участва в тяхната рекламна кампания.
Дафне Селф, 86
Тя започва кариерата си на 20 години, но тъй като ражда много деца остава кариерата си на заден план. Когато децата й порастват, Дафне осъзнава, че й липсва модния подиум и помолва една модна агенция да й намери работа. Сега тя твърди, че е по-търсена, отколкото на младини.

Бади Уинки, 86
Бади се чувства доста комфортно в кожата си, заради което компанията DimePiece L.A. я избира за рекламно лице на тяхната колекция бански костюми. Докато хората на нейната възраст играят бинго, Бади позира. Нейният профил в Instagram има над 2 милиона последователи.
Чайна Мачадо, 86
Супермоделът е муза на Хуберт Живанши, но все още продължава кариерата си на модел , оплаквайки се, че трябва да посещава Ню Йорк няколко пъти на седмица за фотосесия. В интервю тя каза, че пие вода, никога не спазва диета и единствената козметика, която използва е сапун и крем. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама