Модерна и стилна с Pepe Jeans Valentina


Модерна и стилна с Pepe Jeans Valentina

Valentina е сладка, романтична и много стилна колекция на добре познатия по целия свят моден бранд Pepe Jeans London. Сред аксесоарите от серията ще откриете практични и модерни чанти, спортни раници, несесери и любимият помощник на трениращите момичета – спортен сак. Разгледайте цялата колекция Pepe Jeans Valentina тук.

Сакът за спорт от колекцията Pepe Jeans Valentina е перфектното допълнение към твоето ежедневно облекло. С актуален десен в нежно розово и закачливи точки сакът от световноизвестния бранд подчертава твоята женственост, независим дух и свобода да изразязаваш своя личен стил. Той може да бъде използван, както за посещение на тренировки, така и като помощник за кратки пътувания. Сакът разполага с едно основно отделение, затварящо се с двупосочен цип и два големи странични джоба, в които да отделиш по-малки вещи като козметика и аксесоари. Със своя ергономичен дизайн той е изключително удобен за носене. Можеш да го пренасяш на рамо посредством регулиращата се дълга дръжка или в ръка – изборът оставяме на теб, а удобството и безупречният стил са гарантирани, щом Pepe Jeans стои зад този незаменим спортен аксесоар.

Спортният сак от колекцията Valentina на Pepe Jeans ще откриеш в онлайн магазин Orange center. Освен него, от същата серия те очакват и други модерни аксесоари. Открий своя аксесоар от колекция Pepe Jeans Valentina тук. Не се колебай, посети Orange center и си направи подарък, който заслужаваш!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама