Модната еволюция на: Ким Кардашиян


Модната еволюция на: Ким Кардашиян
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян е от онзи тип знаменитости, които са известни не толкова с внушителна кариера, колкото с постоянното си присъствие в медийното пространство. За всички е ясно, че риалити звездата е обсебена от външния си вид и държи да показва пищните си извивки в най-различни тоалети. Как са се променили те от началото на медийните ѝ изяви до днес ще разберем сега.

Преди

Ким Кардашиян винаги се е опитвала да привлече вниманието на обществото със скандалните си тоалети. Макар да се изживява като една от най-стилните дами, истината е, че вкусът на Ким от близкото минало граничи с кича. Дори бременността ѝ не успя да промени този факт и тя често се появяваше почти гола на различни светски събития.

Сега

С годините Ким Кардашиян успя да „култивира” провокативния си стил. Роклите, с които започна да се появява на червения килим, станаха по-сдържани и елегантни, а цветовете - внимателно подбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама