Модни тенденции пролет 2015: Риза-рокля


Модни тенденции пролет 2015: Риза-рокля

Пролетта е зад ъгъла, така че е съвсем време да захвърлим черните и тежки дрехи от гардероба си. Заменяме зимните тенденции с новите и свежи предложения, сред които е ризата-рокля.

Тя е рокля. Тя е риза. Тя е тренд. Представете си класическа риза, която не приключва до талията, а продължава до бедрата или коленете, че защо не и до земята. Тази дреха е прекрасна, защото е едновременно елегантна, удобна и лесна за носене.

В зависимост от кройката, цветовете и материята, може да я комбинираме с класически маратонки, сандали или обувки на ток. Някои я предпочитат дълбоко разкопчана или прибрана до последното копче. Има я в много разновидности- без ръкави или с къс, а може и дълъг, дори и набран, винаги с яка, може с джобове или без. Цветовете и щампите са безкрайни и зависят от личните ни предпочитания. Понякога й слагаме колан на талията, друг път не. Избираме я вталена или широка и свободна, важното е за тази рокля да е инспирирана от ризата.

Ризата-рокля ни стана много любима още по време на модните седмици, когато я видяхме на подиума при Victoria Beckham, Altuzarra, Rebecca Minkoff, Veronique Leroy и Charlotte Ronson. Модните къщи я представиха по различен начин, но все така интересен. Някои поставиха колан на кръста и я разкопчаха дълбоко, други път избраха класическия й вариант.

Rebecca Minkoff

Altuzarra

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама