На кафе с Chanel Есен-Зима 2015/16


На кафе с Chanel Есен-Зима 2015/16
Снимка: Getty Images/Guliver

Традиционно стана Карл Лагерфелд да преобразява до неузнаваемост френския музей Гран Пале. Миналата година стана на супермаркет или протестна арена, а тази на френско шумно кафене с името Gabrielle Chanel.

Първа на подиума се появи, разбира се, любимката на креативния директор Кара Делевин. Британката вече не се подвизава с пълна сила на ревютата по време на модните седмица, а само избираемо влиза в ролята си на модел.

Очевидно Chanel е сред марките, за които е склонна да се появи на подиума, на който видяхме и вече станалата й приятелка, Кендал Дженър, както и българската гордост Креми Оташлийска, а също и Саша Пивоварова, Джоан Смолс и Линдзи Уиксън.

Колкото до локацията, когато имаш всички налични инструменти, то резултатът задължително е перфектен. Представете си френско кафене, наречено брасри по френски (brasserie), в което сервират най-ароматното кафе, най-хрупкавите франзели и най-добре изпечените кроасани с прясно изцедени сокове. В това кафе влизат само модели при това всичките облечени в последната колекция на Chanel. На нас ни звучи като интро за Рая!

 

Тяхно величество дрехите бяха все така за възторг. Много туид, разбира се, костюми с перфектна кройка и обемни силуети взеха дъха на присъстващите гости, сред които Каролин де Мегре, Попи Делевин, Мирослава Дума, Елена Перминова, Джована Баталия, Флорънс Уелч и други.

Тази година никоя чанта на Шанел не би могла да измести елегантните обувки на среден ток, които обуха всички модели по време на ревюто. Класика, която е по-силна от всички маратонки и боти.

Източник: hashtag.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама