Най-популярните модели за 2014


Най-популярните модели за 2014

Платформата за микроблогове Tumblr разкри кои са моделите, чиито снимки са споделяни най-много през тази година.

Американският модел Кендъл Дженър привлече вниманието върху себе си след появата си в риалити шоуто на семейство Кардашиян. Тя дефилира по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Милано и Париж.

Британката Кара Делевин участва в рекламните кампании за марки като Н&М, Zara и Chanel. В британското издание на списание Vogue е описана като "звездно лице" на сезон есен/зима 2012/2013, след като дефилира за марки като Burberry, Dolce & Gabbana и Chanel. Неведнъж е лице на корицата на Vogue по цял свят.

Южноафриканската красавица Кандис Суейнпоъл е най-известна като един от Ангелите на Victoria's Secret. Снимала се е за кориците на списанията Vogue, Elle, Harper`s Bazaar, освен това е участвала в реклами на марки като Nike, Disel, Tom Ford, Versace. Дефилира на модния подиум за Dolce & Gabbana, Fendi, Chanel, Givency, Jean Paul Gaultier и др.

Австралийският модел Миранда Кер работи за световни марки като Roberto Cavalli, Levi`s, Betsey Johnson, Rock and Republic", Blumarine Swimwear". Неведнъж е на корицата на списания като Vogue, Elle, Harper`s Bazaar. Тя е първият австралийски ангел на Victoria's Secret.

Лондончанката Кейт Мос работи по кампании на марки като Gucci, Dolce & Gabanna, Calvin Klein, Chanel и Rimmel. Тя има собствена модна линия и участва в различни музикални проекти. През 2007 г. списание "Тайм" я обяви за една от стоте най-влиятелни личности в света. Самата тя пък  твърди, че уникалният й външен вид открил пътя за необичайната красота в света на модата. Запитана как индустрията се е променила, откакто прие първия си ангажимент само на 16 години през 1990 г., Кейт отговори: "Търси се уникален, интересен, индивидуален външен вид. Вече не трябва да си идеална или конвенционално красива. Не знам дали аз съм отговорна за това, но смятам, че наистина променихме нещата, когато започнах".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама