Най-свежите аксесоари за път


Най-свежите аксесоари за път
Снимка: iStock Guliver

Пролетта и хубавото време отключват още по-силно желанието ни за кратки или не толкова кратки пътувания. Природата ни очаква за нови емоции и приключения. Независимо дали пътуваме само за уикенда или за по-дълъг период, винаги сме готови с пълния арсенал от всичко нужно за път – от комфортен аутфит до определен набор от аксесоари. За улеснение създадохме мъничък списък с най-важните ни попълнения:

Добър куфар

Най-добрият ни приятел на път е хубавият и комфортен куфар, който побира всичко необходимо, за да се чувстваме добре, където и да сме. За по-екстравагантните, които обичат да съчетават тоалета си до последния детайл, открихме страхотни модели куфари от премиум марки като Karl Lagerfeld. Емблематичният бранд този сезон ни изненадва приятно още със сандали и кецове с интересен дизайн, тениски за жени и мъже, както и обемни чанти, които са перфектен избор за ръчен багаж и всички малки глезотии, които се сещаме да вземем с нас в абсолютно последния момент.

Удобни обувки

Когато подготвяме аутфита, с който ще пътуваме, обръщаме особено внимание на удобните обувки. Спираме се на онзи чифт, който изпъква като модел, но и ни носи удобство. Някой от новите дизайни с красиви принтове на Nike определено улавят вниманието, детските модели на марката също са страхотни при пътувания с малчугани.

Практична шапка

Красивата шапка не само акомпанира аутфита, но и ни предпазва от слънце и вятър. Шапката с козирка или с по-широка периферия винаги има запазено място в колекцията ни и в селекцията ни от аксесоари за път. Променя всяка визия и я прави по-атрактивна. Този сезон залагаме на модели в пастелни нюанси на лилавото, синьото и розовото, както и на по-неутрални вариации в сиво и бежово. Но дори изцяло черната шапка със сигурност ще изглежда страхотно с всеки аутфит.

Бижута

Подходящите бижута за подходящото пътуване са още нещо, с което не се разделяме. Качественият и стилен часовник също не напуска китката ни, където и да пътуваме. Финото, но интересно колие също е нещо мъничко, което внася свежест във визията ни.

Телефон

Да, да и да! Отлагаме детокса от социалните мрежи и не се разделяме с мобилния си телефон независимо от дестинацията. Често резервациите ни, навигацията и друга полезна информация се побира именно в него. Както и камерата, с която ще заснемем нови спомени и мили моменти. Хубавият кейс е още нещо, което изразява стила ни, но има и практично предназначение. Внимание до последния детайл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама