Направи си сама: диадема с цветя


Направи си сама: диадема с цветя

Диадемите с цветя са абсолютен хит това лято. Могат да се намерят във все повече магазини, най-вече онлайн. Ще се изненадате обаче колко лесно и бързо бихте могли да си направите такава и сами! Ето как:

Имате нужда от: обикновена диадема (или въобще каквато диадема си пожелаете, бихме ви посъветвали да не избирате прекалено дебела), изкуствени цветя, които може да намерите във всеки магазин за един лев, сватбените магазини… има хиляди възможности! И може би най-важната съставка - лепило. Няма особено значение какво точно ще е лепилото, пробвайте да намерите възможно най-здравото. Друг вариант е силиконов пистолет, който обаче е по-труден за намиране.

Започнете със залепване на голямо цвете за диадемата. Препоръчително е първо да залепите по-големите цветя, а след това да дообогатите с по-малки (може да сложите и капси, панделки, шипове и т.н., дайте воля на въображението си!). Започнете от средата на диадемата, като лепите там най-големите цветя, а към краищата- все по-малки.

Важно е да позиционирате цветята възможно най-близо едни до други за по-красив ефект. Пробвайте да увиете долния край на цветето около самата диадема, ако искате цветът й да не си личи.

Щом приключите с по-едрите цветя в средата на диадемата, се насочете към лепене на по-дребните цветя.

След като всички цветя са залепени, може да вземете листа или панделка и да ги залепите между цветята.

Както казахме по-нагоре, не бива да се ограничавате. Ако идеята с листата не ви допада, вземете капси, дантела, шипове - каквото се сетите!

Ето как в рамките на не повече от десетина минути ще се сдобиете с уникален аксесоар, с който със сигурност няма как да не съберете погледите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама