Не носете това на празнично парти


Не носете това на празнично парти
Снимка: iStock/Guliver

Вече сме декември, което означава, че съвсем скоро ще започнат партитата по случай Коледа. И докато дрес кодът зависи от самото събитие, има някои неща, които никога не трябва да обличате, ако искате да изглеждате добре и да не предизвикате хапливи коментари.

1. Нещо, което е прекалено късо. Освен ако не е с подходящ чорапогащник и голяма доза увереност.

2. Или нещо прекалено тясно. Ще сте ни благодарни след поредната чиния с вкусни хапки.

3. Нещо, което е прекалено изрязано. Това все пак е коледно парти, а не място да покажете всичко, с което разполагате на колегите или приятелите си.

4. Дрънкащи бижута, които оповестяват вашето присъствие. Все пак не сте джудже на Дядо Коледа, така че внимавайте с избора на аксесоари.

5. Червено и зелено заедно. Освен ако не е иронично и с цел.

6. Нещо, което не е подходящо за сезона. Не, не е подходящо да носите на коледното си парти лятната си рокля върху поло.

7. Кадифени или копринени дрехи. При разливането на шампанско и вино ще ви е трудно да ги спасите, затова изберете други материи.

8. Дрехи, които носите в ежедневието. Всички знаем колко е трудно да решим какво да облечем и как често се спираме на едни и същи тоалети, но това е парти, така че не ходете, както е ежедневието. Винаги може да измислите по-интересна визия. Аксесоарите също вършат работата. Вярваме във вас.

9. Обувки, с които не може да ходите. Да, влюбени сте в тези обувки на висок ток, но ако не може да вървите с тях, просто няма смисъл да ги обувате. Не ставайте смешна гледка.

10. Нещо, с което не може да танцувате. Все пак е парти и се предполага, че ще се разкършите на дансинга, затова изберете удобни дрехи и обувки, които същевременно да бъдат и стилни, разбира се.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама