Няколко съвета за перфектна макси визия


Няколко съвета за перфектна макси визия
Снимка: https://www.angelostyle.bg/

Всяка една дреха може да подчертае стила и вида на жената, която я носи. Когато знаете какво ви отива, кои материи и как се чувствате в тях, така че да подчертаете силните си страни в ежедневието и по официални поводи.

Когато говорим за макси мода, трябва и да кажем кои дрехи са подходящи за макси дамите. Не приемайте този размер като „присъда“ или недостатък. Той е напълно нормален, както и всичко останало. В следващите редове ще споделим няколко съвета при избора на маски дрехи, така че да се чувствате добре в тях.

Не търсете дрехи, които да прикриват недостатъците ви

Широките тениски не са решение за горещите летни дни. Вместо тях изберете подходящи макси рокли, които ще ви накарат да се чувствате като звезда на модния подиум. Закръглената фигура е просто форма, която може да се подчертае, а не причина да се крием.

Разберете кои материи ви стоят добре

При избора на дрехи за едри жени е важно да изберете материята, която най-добре ви стои. Например, полиестерът е материя, която прилепва по тялото и ви кара да се чувствате дискомфортно. Има далеч по-приятни материи за елегантни макси дрехи, които да ви стоят добре и да сте със самочувствие.

Избягвайте онези материи, които бързо губят формата си след пране, не са приятни на допир и като цяло не ви вдъхват доверие.

Инвестирайте в избора си на макси мода

Важно е да отделите средства, за да изглеждате добре. Нормално е нискокачествените продукти да струват евтино, но те са точно такива. Ако искате да имате дреха, която да съчетавате с всичко – то инвестирайте в нея. Например, блузата може да се използва и за елегантна визия или за ежедневието.

Не носете скучни дрехи

Само защото не носите най-малкият размер, не значи, че трябва да се обличате скучно. При нас ще откриете страхотни екстравагантни дрехи за макси дами, които ще подчертаят силните ви страни.

Също така, има толкова много красиви макси официални рокли с къси дължини. Защо трябва при специален повод, винаги да носите такива, които са дълги до земята. Това само ви комплексира, вместо да ви накара да се чувствате добре в кожата си.

Дайте шанс на цветните щампи

Цветовете ви карат да се чувствате щастливи и добре в кожата си. Това е чудесно и тъй като цветовете са част от нашия стил и в тази връзка помислете как искате другите да ви възприемат.

Не позволявайте обаче другите да определят какво да носите. Само вие знаете какво харесвате и как ви стои. Със стила си можете да кажете на света своето мнение и той да го приеме, просто защото трябва да признае, че ви стои повече от добре!

Ако се затруднявате да изберете дреха или пък не сте сигурни как би ви стояла, то не се притеснявайте и да помолите консултантите в магазина да ви помогнат. Все пак, това е тяхната работа – да ви помогнат да заблестите. При нас можете да откриете най-голямото разнообразие за всеки вкус на всяка макси дама! Очакваме ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама