Очилата KWIAT - правилният избор за вашите очи


Очилата KWIAT - правилният избор за вашите очи
Снимка: KWIAT

Изборът на слънчеви очила и диоптрични рамки никога не е бил толкова труден, колкото е в момента. Безброй производители ни предлагат стотици модели в най-разнообразни цветове, материали, текстури, размери и форми. Подбирането на наистина качествените предложения от всички модели на пазара може да бъде толкова трудно, че да граничи с невъзможното. Но в морето от марки и предложения, които ще откриете в момента, едно красиво цвете ще ви хване окото и гарантирано ще задържи вниманието ви. Това е KWIAT!

Кои сме ние?

Ние сме KWIAT - българска компания, която повече от 30 години посвещава всеки ден в търсенето на най-добрите решения за слънчеви и диоптрични очила. В началото започнахме като представители на известни световни марки, но бързо осъзнахме, че тези предложения не са подходящи за българския пазар. През последните 20 години неуморно работим в това да разработваме модерни, иновативни и интересни модели слънчеви очила и диоптрични рамки, които да са перфектната хармония между висококачествени материали и безупречна визия. Така нашата колекция от дамски, мъжки и детски слънчеви и диоптрични очила не спира да расте!

Но защо да изберете KWIAT?

Сигурни сме, че веднъж щом се докоснете до нашите слънчеви и диоптрични очила няма да има нужда да ви убеждаваме защо да продължите да избирате KWIAT пред всички останали модели на пазара. Но преди да пристъпите към вашата първа покупка на очила KWIAT нека ви кажем защо си струва да го направите и то още днес!

Нашата мисия е да предложим на всеки човек най-подходящия модел очила спрямо техните предпочитания за материали, изработка, размер, цветове и модел. Ние знаем, че всяко лице е различно, затова и нашият екип е разработил толкова много и различни разновидности очила и рамки, които да подхождат на различните типове лице. Използвайте лесно филтъра с формата на вашето лице и резултатите веднага ще ви покажат очилата и рамките, които да пасват идеално на вашите черти. Ако все пак не можете да си представите как точно ще ви стоят, нашето виртуално огледало ще помогне за това! Включете го и за секунди ще видите как избрания модел стои на вашето лице!

Харесахте си слънчеви очила за предстоящата почивка на морето, но заминавате след 2 дни и нямате време? Няма за какво да се притеснявате! KWIAT ви предлагаме експресна доставка, независимо къде се намирате в България! Ако поръчате вашите слънчеви очила или диоптрични рамки до 15:00, те ще бъдат доставени до посочения от вас адрес още на следващия ден! Така няма нужда да се притеснявате какво ще носите на почивката си!

Да, сайтът ни ще ви помогне да изберете лесно подходящите модели, а екипът ни ще ви обслужи максимално бързо щом поръчате. Но сигурно се питате - какво ще ме накара да избера KWIAT на първо място? Целият екип на KWIAT е посветил работата си на това да предлагаме на нашите клиенти качествени решения на достъпни цени. Ние ви предлагаме отлична изработка с прецизно подбрани материали, което ви подсигурява издръжливост за следващите няколко години. А био пластмасата, направена от памук, която използваме за изработката на нашите очила, е екологично и стилно решение, създадено с мисъл за природата.

Няма какво да се колебаете! KWIAT е правилният избор за вашите очи! Грабнете още днес горещите модели от колекциите KWIAT на нашия сайт!


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама