Организират благотворително моднo ревю за повече българчета


Организират благотворително моднo ревю за повече българчета
Снимка: ПР

Фондация "Мечта за дете" с председател Ивелина Рускова организира с подкрепата на Академията за мода първото по рода си благотворително събитие - "Ревю с кауза", което ще се състои на 13 април 2022 година (сряда) в Гранд хотел "Милениум".

Известни български дизайнери подават ръка на националната кампания "Роди дете в България" с благотворително ревю, в което ще бъде представен по един официален тоалет от всеки от дизайнерите, а присъстващите ще имат възможност да закупят техните произведения. Сред дизайнерите и модните къщи, които ще вземат участие в хуманното събитие са носителите на "Златна игла" – Албена Александрова, София Борисова, Жана Жекова, Аксел Харди, Радостина Илиева, Радослава Лазарова, Теодора Спасова, Йорданка Чернаева, Антон Узунов, както и други като Мила Захариева, Есил Дюран, Милена Петрова, Киара Фешън, Terrani Fashion и Пламена Вияреал.

Всички приходи от ревюто ще бъдат дарени на национална кампания "Роди Дете в България", чиято цел е да информира и мотивира младите хора в България да не отлагат решението да станат родители, тъй като късните опити за забременяване крият много рискове и често се оказват причина за репродуктивни проблеми.

Лице на националната кампанията "Роди Дете в България" е българският топмодел Вероника Стефанова – "Мис България Свят 2017" и лице на "Златна игла 2021", която неотдавна стана майка за втори път. Водеща на благотворителното събитие ще бъде поппевицата Йоанна Драгнева, която заедно с Цвети Радойчева ще се погрижи за доброто настроение на гостите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама