От подиума до червения килим: Модели vs. Звезди


От подиума до червения килим: Модели vs. Звезди
Снимка: Getty/Guliver Images

Известните личности винаги залагат на тоалети от последните колекции на различни дизайнери. И докато някои звезди просто копират целия външен вид от модния подиум, други изглеждат доста по-различно от манекенките поради индивидуалността на формите си или просто защото са променили леко визията. Разбира се, има случаи, в които дизайнерите са готови да модифицират облеклото според индивидуалните предпочитания на знаменитостите. Ето няколко емблематични рокли, които изглеждат адски различно на подиума и на червения килим.

1. Ревю на Dior vs Натали Портман

На Оскарите актрисата носеше рокля на Dior Couture с черна и златна бродерия и черно боди. Портман добави и наметало с избродираните имена на жените режисьори, които не са номинирани за Оскар.

2. Ревю на Givenchy vs Руни Мара

Руни Мара избра черна рокля от последната колекция на Givenchy за Златните глобуси, комбинирайки с необичаен аксесоар за коса и в крайна сметка приличаше на нежна порцеланова фигурка.

3. Ревю на Valentino vs Джулиан Мур

Червенокосата актриса винаги е знаела как да оживи и най-смелите тоалети от модните ревюта и тази искряща зелена рокля не беше изключение. Небесносините обеци с тъмни пискюли определено бяха интересно допълнение към външния вид.

4. Ревю на Ralph Lauren vs Оливия Уайлд

Жената, която посмее да носи тази червена искряща рокля, трябва да има перфектното тяло. Ето защо според нас тоалетът изглежда прекрасно както на Бела Хадид, така и на актрисата Оливия Уайлд.

5. Ревю на Valentino vs Кристен Уиг

Модните критици оценяват визията на Кристен Уиг за Оскари 2020 като противоречива и доста объркваща. За щастие, поне не е избрала същите обеци като модела от ревюто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама