Peek & Cloppenburg отвори четвъртия си магазин в София


Peek & Cloppenburg отвори четвъртия си магазин в София
Снимка: Peek & Cloppenburg

През изминалия уикенд (18-21 април) Peek & Cloppenburg, който предлага разнообразие от водещи модни марки, откри четвърти магазин в София - в Paradise Center.

P&C разполага с магазини в над 16 държави - Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения, Словакия, България, Сърбия, а от 2022 г. и Белгия.

"Много сме щастливи от възможността да инвестираме в отварянето на следващия си магазин в Paradise Center, най-добре позиционираният лайфстайл център в София. Макар че вече толкова много години сме в страната, гледаме напред към бъдещето и продължаваме да разширяваме и да подобряваме присъствието си на българския пазар. Като цяло сме доволни от бизнес развитието в България и сме щастливи от възможността да предлагаме на нашите клиенти добре познатите марки вече и в Paradise Center – комбинация между търговия, развлечение и природа – подобно на останалите концептуални търговски обекти в Европа“ , споделя Соня Валериева Байрактарова, Генерален Мениджър Продажби в Peek & Cloppenburg.

Нова концепция

В новия магазин в Paradise Center, P&C ще предлага над 100 различни марки под един покрив, с обща търговска площ над 2800 кв. м. Целта е всеки клиент да може да намери перфектното облекло за всеки повод и стил. P&C постига това с прецизно подбран асортимент, който включва популярни ексклузивни марки, както и международни такива.

Новата концепция цели да улесни ориентацията на клиентите и да ги предразположи да се вдъхновят от множеството предлагани модни продукти. Друг акцент е зоната със спортно-елегантни артикули за по-младите. Спортните облекла, подходящи за всекидневна употреба, са абсолютен тренд и сме щастливи да отговорим на търсенето в Paradise Center. P&C продължава да се стреми към разрастване на своята мрежа от магазини, развитие на нови пазари и експанзия в Източна Европа.

Новият двуетажен магазин се стреми да предостави приятно изживяване на своите клиенти и да ги вдъхнови с разнообразие от премиум колекции на водещи марки, като Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, но също и ексклузивни P&C марки като Jake*s, Review, McNeal и Christian Berg. Всичките дамски дрехи се намират на приземния етаж, а мъжете могат да пазаруват на етаж 1.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама