По домашному: Новата колекция на Gucci в духа на 2020 (ВИДЕО)


По домашному: Новата колекция на Gucci в духа на 2020 (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Макар 2020 да ни се отрази негативно в социално отношение, то модната индустрия определено е във възход! И не толкова заради онлайн шопинга, колкото заради творческото вдъхновение, сполетяло известните дизайнери. Ревюта без публика и миниатюрни, кукленски манекени от Dior, котюр изящество от Chanel, а сега към компанията се присъединява и Gucci със своята зимна колекция The Rituals.

Колекцията е изцяло създадена от модели, които се снимат от комфорта на собствените си домове - плетейки, спортувайки или просто почивайки с домашните си любимци.

Вижте тази публикация в Instagram.

😝 #Gucci #GucciTheRitual #GucciFW20

Публикация, споделена от davikah (@davikah) на

"Реших дрехите да пътуват към домовете на всички модели на Dior – това са героите, които въплъщават моите истории от години; личности, които избрах с течение на времето; любимите ми модели, които винаги оживяват моите кампании", каза Алесандро Микеле по повод новата кампания на Gucci за есен/зима 2020.

Колекцията определено е "удар в 10-ката", подходящо отражение на настоящия ни живот - в края на краищата, всички прекарахме доста месеци вкъщи. Но тя също отразява идеята за самата колекция, която трябваше да превърне "ритуала" преди модното шоу в основно представление. Освен това, главният дизайнер насърчава моделите да разгърнат индивидуализма.

"Помолих ги да представят идеята, която имат за себе си, да излязат публично с нея, оформяйки визията, която ги придружава. Насърчих ги да играят, импровизирайки с живота си. Беше време да разкрием колко мощни са човешките същества. Тази идея е за човечеството. Модата е човечеството", Сподели Алесандро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама