Празнична модна селекция


Празнична модна селекция
Снимка: iStock

Докато слънцето залязва в 16:30, навън е студено и се опитваме да свършим всички ежедневни задачи, празниците, които вече са зад ъгъла, са очаквана заслужена почивка и време за любимите хора. Също толкова лесно обаче те могат да се превърнат в поредния стрес – докато се чудим как да успеем да украсим, да купим и да опаковаме подаръци за всички, да организираме готвене, гостита и забавления, можем да станем Гринчове. А кой иска такава Коледа?

Затова на помощ идва най-доброто решение за всяка модерна жена – онлайн шопинга. Така не само бързо и лесно ще направим покупките си за празниците, но и можем да намерим страхотни оферти. Спестено време, пари и нерви, за да обърнем внимание и на себе си. Защото Коледа е и време да се почувстваме красиви и обичани, а и да се поглезим.

Перфектна възможност за това ни дават от eMAG, където в момента има 10% допълнителна отстъпка за чанти, часовници и модни аксесоари, валидна за продукти от категорията, предлагани от eMAG. А ето я и нашата специална селекция, която ще ви помогне не само бързо и лесно да вземете нужните дамски подаръци този сезон, но и – защо не – да си купите нещо и за вас.

Релефна кожена чанта Chiara Canotti

Един от най-горещите трендове в момента е акцент върху дръжките на чантите – от дебела верига, силно тексторурани, с лого; такива модели ще покажат, че следите най-популярните дизайнери и сте в час с последния писък на модата.

Часовник JUST CAVALLI

Този часовник не само показва времето, но е и истинско бижу в духа на празничния сезон. С бляскав циферблат и змийски мотиви той е перфектният аксесоар за парти коледните визии, с който със сигурност ще направите впечатление.

Кожен колан с фигурални детайли Pepe Jeans London

Тайното оръжие за привлекателен силует е интересен колан, който може да се носи с рокли, поли, панталони и дори върху връхната дреха. Докато през пролетта на мода бяха тесните колани, сега широките и с интересни детайли правят своето триумфално завръщане.

Шал UGG

Най-актуалните модели за сезона са в изчистени цветове и максимално пухкави. Носят се преметнати само веднъж или просто наметнати през врата, така че краищата им да се спускат колкото е възможно по надолу.

Шапка Emory, Barts

Шапките тип „кофа” са закачливо фешън намигване, което заедно с това е и много практично, тъй като отива както на по-официални връхни дрехи, така и на спорни аутфити.

Освен добри оферти, пазаруването от eMAG идва и с всички вече добре познати предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено за някои продукти, възможности за сигурна и удобна доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама