Празнична модна селекция


Празнична модна селекция
Снимка: iStock

Докато слънцето залязва в 16:30, навън е студено и се опитваме да свършим всички ежедневни задачи, празниците, които вече са зад ъгъла, са очаквана заслужена почивка и време за любимите хора. Също толкова лесно обаче те могат да се превърнат в поредния стрес – докато се чудим как да успеем да украсим, да купим и да опаковаме подаръци за всички, да организираме готвене, гостита и забавления, можем да станем Гринчове. А кой иска такава Коледа?

Затова на помощ идва най-доброто решение за всяка модерна жена – онлайн шопинга. Така не само бързо и лесно ще направим покупките си за празниците, но и можем да намерим страхотни оферти. Спестено време, пари и нерви, за да обърнем внимание и на себе си. Защото Коледа е и време да се почувстваме красиви и обичани, а и да се поглезим.

Перфектна възможност за това ни дават от eMAG, където в момента има 10% допълнителна отстъпка за чанти, часовници и модни аксесоари, валидна за продукти от категорията, предлагани от eMAG. А ето я и нашата специална селекция, която ще ви помогне не само бързо и лесно да вземете нужните дамски подаръци този сезон, но и – защо не – да си купите нещо и за вас.

Релефна кожена чанта Chiara Canotti

Един от най-горещите трендове в момента е акцент върху дръжките на чантите – от дебела верига, силно тексторурани, с лого; такива модели ще покажат, че следите най-популярните дизайнери и сте в час с последния писък на модата.

Часовник JUST CAVALLI

Този часовник не само показва времето, но е и истинско бижу в духа на празничния сезон. С бляскав циферблат и змийски мотиви той е перфектният аксесоар за парти коледните визии, с който със сигурност ще направите впечатление.

Кожен колан с фигурални детайли Pepe Jeans London

Тайното оръжие за привлекателен силует е интересен колан, който може да се носи с рокли, поли, панталони и дори върху връхната дреха. Докато през пролетта на мода бяха тесните колани, сега широките и с интересни детайли правят своето триумфално завръщане.

Шал UGG

Най-актуалните модели за сезона са в изчистени цветове и максимално пухкави. Носят се преметнати само веднъж или просто наметнати през врата, така че краищата им да се спускат колкото е възможно по надолу.

Шапка Emory, Barts

Шапките тип „кофа” са закачливо фешън намигване, което заедно с това е и много практично, тъй като отива както на по-официални връхни дрехи, така и на спорни аутфити.

Освен добри оферти, пазаруването от eMAG идва и с всички вече добре познати предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено за някои продукти, възможности за сигурна и удобна доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама