Предложенията на Вики Бекъм за Пролет/Лято 2015


Предложенията на Вики Бекъм за Пролет/Лято 2015

Виктория Бекъм представи колекцията си за сезона пролет-лято 2015 г. в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Тя изненада феновете на модата с новата си колекция, в която важно място заемат саката с външни джобове, и с първата си собствена линия обувки.

Не бе странно, че сред присъстващите на първия ред бе съпругът й Дейвид Бекъм, а до него бе главната редакторка на сп. Vogue Ана Уинтур. Този път обаче Дейвид не държеше в ръце тригодишната си дъщеря Харпър, която бе останала у дома. Дейвид пристигна заедно с 15-годишния си син Бруклин.

40-годишната Виктория Бекъм тази година откри първия си магазин в Лондон. Дизайнерката увери, че това я вдъхновило за новата й колекция. Тя включва къси рокли с външни джобове, дълго палто, препасано с колан на кръста, ризи и сака с еполети.

Черно сако с еполети е носено върху дълга бяла рокля с райета в долния й край. Костюм в розово и бяло пък е с украса от цветя.

В края на дефилето на Виктория Бекъм, което се състоя в Манхатън, феновете обаче като че ли говореха най-вече за новата й линия обувки. Тя включва черни саднали с високи платформи и мокасини с плоски подметки и украса от цветя.


Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама