Пролетна трансформация с VS Fashion: Да обновим гардероба си с дамски рокли за всеки стил


Пролетна трансформация с VS Fashion: Да обновим гардероба си с дамски рокли за всеки стил
Снимка: VS Fashion

Няма нищо по-вълнуващо за външния вид от една рокля. Не съществува нито една дреха, която да предлага повече стил и женственост. В този случай не може да се говори и за налагане на ограничения по отношение на количествата.

Всяка жена трябва да притежава рокли за всеки повод и настроение. Нека разгледаме, защо цената или фигурата ни не са основополагащи за притежаването на подобни находки в нашия гардероб.

Зашеметяващите модели на дамски рокли от VS Fashion, които са готови да преобразят пролетния ви гардероб.

Като знаменитости

Обърнете внимание с какво се обличат знаменитостите. В над 90% от случаите ще откриете задължително присъстващата рокля. Това не е случайно. Роклята е най-нежната дреха, която може да избере една жена. Дори за по-заоблените фигури, правилно подбраният модел може да превърне визията в магия от съвършенство.

За по-ниските дами късите варианти са идеални. Оптично те издължават краката и винаги са готови да ни услужат с няколко сантиметра повече грация.

Натовареното ежедневие не винаги ни оставя време за спорт. Добавете към това системното недоспиване, и спрете да се чудите защо въпреки лекия хранителен режим трупате излишни килограми в талията. И тук на помощ идват роклите.

Тези воланчета под бюста или набор отпред на корема са идеални за прикриване на излишното. Е, поне докато не намерите време и енергия да се справите успешно с натрапниците.

Няма нищо по-привлекателно от висока жена в рокля със средна дължина. Тя подчертава перфектно силните страни на фигурата, а в случай че желаете да носите точно такава, но не ви достигат няколко сантиметра, набавете си от високите токчета.

Не бива да пренебрегваме и бюста. В зависимост от неговата големина можем да изберем подходящо бюстие на роклята, което да подчертава (или скрива) желаното.

По-пищното деколте успешно компенсира допълнителните килограми в другата половина от тялото. В случай, че искате да ги показвате, триъгълни деколтета или оскъдните бюстиета са идеални.

За онези от вас, които предпочитат по-дискретния дизайн за прелестите си, роклите с високи деколтета или полу поло без ръкав са перфектният завършек на силуета.

Няма две жени, които винаги да искат едно и също. За щастие, и роклите на наше разположение са не по-малко разнообразни.

Разгледайте изгодните и не по-малко красиви модели от VS Fashion. Нищо чудно това да се превърне във вашето любимо ново място за попълване на липсите в гардероба ви.

А всички жени са абсолютно наясно с факта, че споменатият „ритуал“ трудно търпи промени, независимо от количеството закупени дрехи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама