Първи кадри от колаборацията между Mugler и H&M (ВИДЕО)


Първи кадри от колаборацията между Mugler и H&M (ВИДЕО)
Снимка: H&M

Колекцията за H&M, създадена от креативния директор на Mugler – Кейси Кадуоладър, включва дамско, мъжко облекло и аксесоари, които ще бъдат пуснати в продажба през май 2023 г.

Сътрудничеството капсулира самата същност на Mugler. Модната къща винаги е била пионер, нарушаващ правилата: шампион на свободата на изразяване, силен блясък и дръзко неудържим стил. Основан от френския дизайнер Манфред Тиери Мюглер през 1973 г., Mugler изпреварва темите за body positivity, gender fluidity, трансформация и увереност, които доминират в модата сега. Американският дизайнер Кейси Кадуоладър се присъедини към къщата през 2018 и я обнови, създавайки удивителна серия от разпознаваеми облекла. Историята на Mugler е изпълнена с авангардни ревюта и разчупващата границите висша мода – подход към красотата, която надхвърля очакванията, прегръщайки неземното, небинарното и технологичното.


Дискусиите за това сътрудничество започнаха преди смъртта на Манфред Тиери Мюглер през януари 2022 г. Колекцията обединява историята на къщата с нейното настояще и бъдеще, предлагайки различни класически модели на Mugler.

Колекцията е динамично представяне на днешния свят на Mugler и интригуващите начини, по които Кадуоладър е обновил къщата, за да я направи свежа и интригуваща за новото поколение. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама