Риана - една секси авиаторка


Риана - една секси авиаторка

Риана обича да се превъплъщава в различни образи. Този път певицата влиза в ролята на легендарната Амелия Еърхарт, която е първата жена летец.

Статията и фотосесията на певицата за списание Harper's Bazaar е вдъхновена от кадри, заснети през далечната 1929 година. 

"Какво носи жената авиатор? Този въпрос ми се задава толкова често, колкото всички други свързана с авиацията. Преди 10 години бих могла да опиша костюма на летеца. Той се сътоеше от каска, очила, кожено яке, панталони до коляното и някаква високи ботуши." Така започва есето си Еърхарт тогава.

Днес барбадоската красавица Риана показва една секси жена летец, която определено привлича погледите на мъжете. 

Фотосесията на 28-годишната изпълнителка е дело на фотографа Мариано Виванко. На кадрите тя е облечена в тоалети на Armani, Dior, Stella McCartney и Tod. 

"Има нещо много специално в жена, която доминира в мъжкия свят. Необходима е определена грация, сила, интелигентност, безстрашие и нерви, за да може никога да не приема "не" за отговор. Амелия Еърхарт е била такава динамична сила в своята сфера, поставяйки много летателни рекорди във времето си. Затова не ми трябваше много време да мисля, за да обединя усилия с Harper's Bazaar в чест на жена, която се е конкурирала с големите момчета", каза Риана за изданието. 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама