Риана с колекция обувки за Маноло Бланик


Риана с колекция обувки за Маноло Бланик

Риана дебютира с ексклузивна колекция от шест чифта обувки, озаглавена "Denim Desserts", за известния дизайнер Маноло Бланик.

Звездата засне нова фотосесия за британското издание на списание Vogue, в което разказва за новото си начинание. В интервюто Риана призна, че няма търпение да види жените по улицата с нейните модели.

Певицата разказва и случка, в която видяла жена с обувки като нейните, усмихнала й се и започнала да тича след нея, крещейки: ”Спри”. Съжалавям, но исках да си направя селфи с нея”, сподели Риана. Въпреки това, 28-годишната барбадоска красавица предупреди жените, че не всички модели са подходящи за първа среща, освен ако не е бизнес среща и не искат да постигнат сделка до края на вечерта.

"Зависи каква е срещата ви, но внимавайте, тези обувки са опасни. Ако искате да се върнете у дома и да си легнете сама в леглото, не ги носете на среща”, посъветва звездата.

Моделите на певицата ще излязат в бутиците на емблематичния дизайнер в Ню Йорк, Хонконг и Лондон на цени между 895 и 3995 долара.

 

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама