Сара Джесика Паркър пуска колекция малки черни рокли


Сара Джесика Паркър пуска колекция малки черни рокли

Актрисата Сара Джесика Паркър, известна с ролята си на модната икона Кари Брадшоу, вече има своя собствена модна линия от малки черни рокли.

Досега тя предлагаше единствено обувки, носещи марката SJP Collection.

"Време е за голямото разкритие. Представям ви SJP LBD. Нова колекция малки черни рокли, създадени от мен, изцяло произведени в САЩ“, написа в Instagram звездата. Тя също така сподели и видео, в което е облечена с една от своите нови рокли.

Колекцията ще се продава от 16 октомври и ще може да бъде намерена единствено в магазините Bloomingdales, в които се предлагат и обувките й.

Есенният сезон ще е изпълнен със събития за Сара Джесика Паркър, поне в сферата на модата. Предстои представянето на есенната й колекция обувки, както и началото на рекламната кампания на новия й аромат Stash.

Въпреки че неведнъж е доказала вкуса си за дрехи и аксесоари, актрисата споделя, че не обича да казва на хората какво да обличат.

„Не е моя работа да казвам на която и да е било жена какво да прави или да не прави. Никога не участвам в подобни разговори. Защото това, което аз смятам за необходимо, може да е пълната противоположност на онова, което вие описвате като задължително“, каза тя в интервю за изданието Popsugar. /БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама