Шапките за зима 2017-2018


Шапките за зима 2017-2018
Снимка: iStock/Guliver

Както начинът, по който носите косата си, може да промени характеристиките на лицето ви, така и шапката има същия ефект. Тази година имаме доста възможни варианти, от които да избираме, като е добре да заложите на практична и топла шапка, която същевременно да изглежда красиво.

Френска барета

Една от топ тенденциите при шапките за есен/зима 2017-2018 е френската барета. Чрез нея всеки може лесно да придобие по-стилна визия.

Баретите са модерни в най-различни цветове и материали. По-скоро служат като красив аксесоар и не правят много за защитата на главата от студа. Изглеждат привлекателно и се връзват в стила на повечето дрехи.

Плетена шапка

Плетените шапки са практични, с много забавни дизайни и в различни цветове. Те са топли, стилни, абсолютно модерни и може да ги намерите навсякъде по магазините.

Лента/Шапка с надпис

Ако обичате да носите дизайнерски логота, лентите за глава са доста лесен начин за постигане на този ефект, без да прекалявате. Върху шапките и лентите за глава е модерно да се изписват и "съобщения". Ако останалата част от дрехите ви не е достатъчно изразителна, шапката определено е добра опция, чрез която можете да бъдете "чута".

Пухкава шапка

Една от най-големите тенденции, представена на модните подиуми, са големите пухкави шапки от кожа с косъм, вълна, кашмир или велур. Варират в най-различни цветове и модели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама