Най-актуалните цветове за есен/зима 2017/2018


Най-актуалните цветове за есен/зима 2017/2018
Снимка: iStock/Guliver

Как да комбинирате цветовете по най-добрия начин, за да бъдете в крак с последните тенденции в модата? Може би вече сте забелязали новите колекции и разнообразието от комбинации в магазините.

Този сезон на мода са топлите и земни тонове на всички цветове. Преобладават меките, а не ярките нюанси.

Интересните комбинации на сивото във всичките му цветови нотки, заедно със светли, свежи цветове ще бъде предпочитано за всички дами. Актуална тенденция е да комбинирате сивото с цветове, които да бъдат като акцент в тоалета.

Модерен през тази есен и зима е цвят гренадин – ярко червеният нюанс в оранжевата гама.

Червеното е винаги на мода. Много идейно е да го ползвате като ярък отличителен елемент в облеклото. В световните тенденции се среща смело при почти всички дизайнери. Няма да сгрешите, ако изберете едноцветни дрехи с този цвят или само определени детайли, които да направят външния ви вид неотразим.

От зелената гама можете смело да заложите на тъмен смърч. Цвят, който напомня тъмнозелените и вечнозелени дървета. Внушава усещане за достолепие и елегантност.

Розовото в неговата кремава и нежна гама също ще присъства засилено в тоалетите през този сезон.

От сините цветове тъмен син божур е един най-елегантните цветове, които можете да използвате в тоалета тези месеци.

Актуален този сезон е и така нареченият цвят портвайн. Това е цвят от кафявата гама, но с лека нотка в червено. Категорично подходящ за аксесоари, чанти и обувки.

Бъдете изискани и с деликатен стил. Покажете своя характер и красноречивите ви смели иде. Обличайте се в разнообразни комбинации, които да подчертават индивидуалността ви и няма да сбъркате, а напротив – ще успеете да привлечете погледите към себе си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама