Сладурски идеи как да украсим шапката си


Сладурски идеи как да украсим шапката си

Времето застудя и затова трябва да прибавим някои аксесоари към тоалета си, за да ни е топло – шалове, ръкавици, шапки. След като ви показахме как може да си направите шал от стар пуловер, днес ще ви представим няколко страхотни идеи как може да украсите шапката си.

С кристали

За това предложение имате нужда от кристали с различна форма и цвят (може да ги намерите в магазините за шивашки материали), шапка и здраво водоустойчиво лепило.

С ушички

Тази година, както и миналата, шапките с ушички са голям хит. Затова няма да сбъркате, ако си направите такава. Просто си купете изчистена шапка и 2 големи помпона в желания цвят. Остава само да ги зашиете и сте готова.

С перли

Перлите са символ на елегантност и женственост, но изглеждат добре и върху по-спортна плетена шапка. Може да ги зашиете или залепите, експериментирайте и с дизайна.

С пайети

Ако обичате блясъка, може да си направите такава шапка с пайети. Няма нужда да шиете всяка една по една, а просто си купете готов плат с пайети. Изрежете необходимото и го зашийте за шапката.

С пухче

Тази идея също много ни харесва, тъй като си падаме по големите пухкави помпони. Вижте как точно да си я направите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама