Спортен шик и този сезон


Спортен шик и този сезон

Спортният шик тотално е завладял модния космос. Всичко живо се буди и заспива с маратонки и спортно скроени облекла.

Дизайнерите го започнаха, а скоро няма да го пуснат, защото улицата го обожава! И как няма?! Хубавото на тази тенденция е удобството. Облеклата са не задължително широки, но пък незадължаващи и красиви, обувките- основно маратонки, но не само. Визията е съвсем перфектна в леко небрежния си понякога вид и лесното й приложение.

Някои модни къщи залагат на спортния стил изцяло в колекциите си, други пък само загатват в отделните визии. Но цялостната тенденция е да е любима тематика на брандовете, донякъде с цел привличане на младата аудитория, което е съвсем логично. Спортният стил общо взето върви ръка за ръка с младата глава, но пък не напълно. Важно е да се отбележи, че в никакъв случай това не е запазена територия за тийндейджърите. Всеки може да се възползва от даровете на този удобен шик!

Miu Miu

Спортният стил също така не означава да се навлечем в анцуг и гуменки. Може да изглеждаме стилно дори в маратонки, които обаче са съчетани с фриволна рокля с тънки презрамки и едро колие от диаманти. Точно това е идеята и точно тук е готината част на тази тенденция. В момента може да се възползваме най-силно от удобството й докато е толкова популярна. Спортният шик е толкова непримирим, колкото и един тинейджър. Маратонките както вече хиляди пъти отбелязахме вече не са обикновените и познатите, а с камъни и луксозни материи. Съчетаваме ги с рокли, поли и всякакви скъпоценни бижута.

И т-шъртът не е това, което беше. Бомбърът също. Любимите дрехи са блузоните с качулка, якето бомбър, шортите, които не са съвсем за зимата, но пък в съчетание с клин е чудесно. О, клин. Много клинове от всякакви материи, а дори и гладката кожа се счита за солидно спортна, когато е направила нещо красиво.

А цветовете са всякакви и най-добре да се спуснете смело в дъгата и да грабите с пълни шепи и от тях. Колкото по-цветно, толкова по-добре. Това е чудесен контраст на бялата, сиво-черна зима. Да й направим напук!

DKNY

Coach

 

Четете още интересни статии в сайта hashtag.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама